M1-lattianpäällystejärjestelmä

Päivämäärä: 30.3.2017

Gerflor Mipolam Symbioz ja Casco Floor Expert on M1-lattianpäällystysjärjestelmä, jossa on tutkittu kokonaisrakenteena pohjusteen, lattiatasoitteen, liiman ja päällysteen yhteiset emissiot. Järjestelmää voidaan käyttää sekä uudisrakentamisessa että saneerauskohteissa.

Järjestelmä asennetaan betonialustan päälle, ja kattaa seuraavat tuotteet:

  1. Casco Primer -pohjuste – vesiohenteinen, liuotteeton dispersiopohjuste
  2. CFE SP-X SuperPlan – vähäpölyinen, itsesiliävä hienotasoite (pumpattavissa)
  3. CFE CascoProff Universal – monikäyttöinen lattianpäällysteliima
  4. Gerflor Mipolam Symbioz – kovan kulutuksen homogeeninen muovimatto, pehmittimet 100% luonnosta

Casco Floor Expert on tuotemerkki lattia-alan ammattilaisille, josta löytyy täydellinen valikoima korkealaatuisia tuotteita ammattilaisten tarpeisiin. Tuotevalikoimassa on kattavasti erilaisia ratkaisuja lattianvalmistukseen luotettavasti yhdeltä valmistajalta; lattiatasoitteet, lattialiimat, pohjusteet ja tarvikkeet. Lisätietoja www.casco.fi

Gerflorin Homogeeniset Mipolam -muovimatot on tehty julkisten tilojen kovaan kulutukseen. Mipolam -lattioissa on Evercare -pinta, jonka ansiosta lattian ylläpito on vaivatonta. Mipolam -tuoteperheeseen kuuluu kattava määrä tuotteita: Symbioz, Esprit, Affinity, Accord, Elegance ja Cosmo. Lisätietoja www.gerflor.fi.

Valitsemalla M1-päällystejärjestelmän minimoit riskin emissioista, koska vain näissä järjestelmissä kokonaisuus on tutkittu.

Katso lisätietoja järjestelmästä sekä työohjeet

Katso yhteystietomme tai täytä yhteydenottolomake

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän