LUXA 103 läsnäolotunnistinperhe

Päivämäärä: 6.2.2023

Theben LUXA 103-läsnäolotunnistimet ovat monipuolinen tunnistinperhe tehokkaisiin valaistus- sekä LVI-ohjauksiin sisä- että ulkotiloissa.

Tunnistinperhe sisältää tunnistimet sekä pyöreällä että suorakaiteen muotoisella tunnistusalueella joten löydät tarpeesi mukaan sopivan vaihtoehdon esimerkiksi toimistoihin, kokoustiloihin, kellareihin, WC-tiloihin sekä käytäviin. Asennus on helppoa ja kaikki tunnistimet voidaan myös konfiguroida sovelluksen kautta ja ohjata suoraan sovellukselta. Pinta-asennettavat tunnistimet toimitetaan valkoisena mutta saatavana on harmaa ja musta asennuskotelo jolloin ne sulautuvat saumattomasti mihin tahansa suunnittelukonseptiin.

Helppo ohjelmointi sovelluksen ja kaukosäätimen avulla

LUXA 103 -läsnäolotunnistimien ohjelmointi on erityisen helppoa. Paras tapa tehdä tämä on käyttää theSenda B -kaukosäädintä yhdessä ilmaisen theSenda Plug -sovelluksen kanssa. Syötetyt parametrit lähetetään Bluetoothin kautta theSenda B -kaukosäätimeen ja sieltä infrapunalla tunnistimeen. Tämä tarkoittaa että kaikki LUXA 103 -tunnistimet voidaan konfiguroida ja käyttää helposti, nopeasti ja turvallisesti.

Pidätkö enemmän klassisesta ohjelmoinnista? Siinä tapauksessa voit käyttää integroituja potentiometrejä laitteen konfigurointiin. theSenda Plug -sovellus iOS:lle ja Androidille näyttää automaattisesti kaikki asennetut tunnistimet. Joustava parametriasetus tarkoittaa että parametriasetuksia voidaan tallentaa erityisesti asiakkaan mukaan, tallentaa parametrikirjastoihin tai luoda ulkoisesti ja tuoda tunnistimeen. Tämä tarkoittaa, että identtiset parametrit voidaan asettaa nopeasti jopa suuremmissa kiinteistöissä, joissa on useita tunnistimia.

Yksinkertainen asennus ja johdotus

LUXA 103 -läsnäolotunnistimet määrittelevät olennaisesti uudelleen yksinkertaisen asennuksen ja johdotuksen. Pinta-asennettavien laitteiden asennuspohjassa pistokekantaliitin tunnistimelle. Katto- ja uppoasennettavien tunnistimien kytkentäliittimet (jousipaine) on integroitu 45° kulmaan. Molemmat yksinkertaistavat asennusta ja johdotusta huomattavasti, mikä puolestaan pienentää asennuskustannuksia. Pieni toimenpide, jolla on suuri vaikutus. Tyypillisesti Theben!

Pinta-asennus

Pinta-asennettavissa LUXA 103 -laitteissa on kiiltävä muovirengas tunnistimen ympärillä, joka auttaa tunnistimen sulautumista erilaisiin pinta- ja värimateriaaleihin. Pinta-asennuskehyksiä on saatavana myös mustana ja harmaana.

Asennus kattoon/uppoasennus

LUXA 103 -läsnäolotunnistimet, joissa on pyöreä tunnistusalue, ovat saatavilla yhdistelmälaitteena katto- tai kojerasia-asennukseen yhdellä (valaistus) tai kahdella kanavalla (valaistus/LVI). Jos haluat muuntaa kattoilmaisimen kojerasia-asennettavaksi läsnäolotunnistimeksi, irrota jouset ja kosketussuojakansi. Asenna sitten laite kojerasiaan mukana toimitetun asennuskehyksen avulla.

Läsnäolotunnistimet käytäville

LUXA 103 -läsnäolotunnistimet käytäville ja tiloihin, joissa tarvitaan suorakulmainen tunnistusalue, tarjoavat yhden kanavan valaistuksen ohjaukseen. Niitä on saatavana pinta-asennettavina sekä yhdistelmälaitteena katto-/kojerasia-asennukseen.Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän