Luowia -uusi tapa ajatella jätteenkeräys!

Päivämäärä: 30.1.2018

Finncont Oy valmistaa turvalliset, tyylikkäät ja kestävät jätekeräysastiat taloyhtiöille ja kiinteistöille. Innovatiiviset ratkaisut auttavat pitämään yhteisen ympäristön viihtyisänä.

Finncontin tavoitteena on tuoda jätehuolto tälle vuosituhannelle. Teknisiltä ratkaisuiltaan ainutlaatuiset, tuotesuojatut Finncont® jätteenkeräysastiat onkin kehitetty vastaamaan erilaisten kohteiden tarpeisiin. Säiliöt voidaan asentaa sijoituspaikan maaperästä ja olosuhteista riippuen 1,5 metrin syvyyteen, 0,5 metrin syvyyteen tai tarvittaessa kokonaan maan pinnalle.

Finncont® Luowia-jätteenkeräysastioiden suunnittelussa on panostettu moderniin ulkomuotoon. Säiliöt voidaan räätälöidä yksilöllisesti erilaisilla verhoiluratkaisuilla, olipa tavoitteena sitten sulauttaa säiliöt maisemaan tai erottautua räväkästi.

Toukokuussa 2017 vahvistetun yrityskaupan myötä 35-vuotias ympäristöalan pikkujättiläinen Flaaming Oy täydentää Finncontin ympäristöalan tuotevalikoimaa.

Flaamingin laaja-alainen käytännön kautta syntynyt ympäristöalan tuntemus yhdistettynä Finncontin tuotekehitykseen sekä ammattitaitoon tarjoaa asiakkaille kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita ympäristönsuojeluun sekä jätteenkeräykseen.

Asiakaspalvelun laadun sekä myyntiverkoston tavoitettavuuden takaamiseksi Finncont® jätesäiliöiden myyntiä on organisoitu myös aluemyyntiedustajien toimesta.

Lisätietoja Finncontin ympäristötuotteista:

Länsi-Suomi
Jari Jokiniemi
040 560 2173
[email protected]

Itä-Suomi ja Uusimaa
Päivi Sievänen
050 517 28 04
[email protected]

Uusimaa
Henri Spets
050 4133 033
[email protected]

Lappi
Matti Heikkilä
0400 891 908
[email protected]

www.finncont.fi

Referenssihankkeet Finncont Oy

Sokeritehtaantien kerrostalot

Sokeritehtaantien kerrostalot

Uudisrakennus | Kirkkonummi | 8,12 milj €

Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy:lle on valmistunut kauniille paikalle Kantviki...

Asunto Oy Jyväskylän Säästökeskus

Asunto Oy Jyväskylän Säästökeskus

Jyväskylä

Asunto Oy Jyväskylän Säästökeskus on Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitseva 54...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän