Lundia - yli 60 vuotta skandinaavista muotoilua säilyttämiseen ja sisustamiseen

Päivämäärä: 3.2.2014

Vuonna 1948 perustettu Lundia Oy kuuluu Sini-konserniin. Tällä hetkellä meitä lundialaisia on noin 40, minkä lisäksi työllistämme koko joukon kotimaisia alihankkijoita. Kotimaisen työn, työpaikkojen ja osaamisen ylläpitäminen on meille tärkeää. Haluamme olla omalta osaltamme kehittämässä kotimaista muotoilua, suunnittelua ja valmistusteollisuutta. Lundian tuotteet on tehty kestämään aikaa sekä laadultaan että muotoilultaan. Kertakäyttöisyyden vastakohtana tarjoamme tuotteita, jotka kasvavat yhdessä ihmisen kanssa.

Yritys- ja projektimyynti

Suunnittelemme ja toteutamme myös suurempia kokonaisuuksia yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kun tarvitset kestäviä ratkaisuja vaativaan käyttöön, soita Jyki Grönlundille 040 529 6516 tai lähetä sähköpostia projektimyynti@lundia.fi.

LUNDIA CLASSIC

Tuhtia kotimaista täyspuuta. Aikaa kestävä muotoilu. Helppo koota, purkaa, täydentää ja muokata. Aidosti kestävä, ekologinen ja ajaton. Lundia Classic on suomalaisten kotien rakastettu design-klassikko, joka todistetusti kestää isoisältä pojanpojalle. Lundian puumateriaalille on myönnetty PEFC-sertifikaatti, joka kertoo, että Lundia Classiciin käytetty puu on ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävästä metsästä.

LUNDIA FUUGA

Moderni ja monimuotoinen Lundia Fuuga on karismaattinen kaluste. Moduuleja yhdistelemällä saat yksilöllisen kokonaisuuden olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, lapsille tai vaikka eteiseen. Fuugan on Lundialle suunnitellut palkittu designduo Helorinne & Kallio.

LUNDIA VALAISIMET

Lundian valaisimet näyttävät hyviltä ja valaisevat kauniisti. Valaisimien veistoksellinen muoto saa valon hehkumaan upean kolmiuloitteisesti, ja niissä on huomioitu sekä suora että epäsuora valo. Jukka Korpiheten suunnittelemat, palkitut Lundia valaisimet valmistetaan käsin Suomessa.

LUNDIA LOFTY

Uni maistuu raikkaassa Lundia Lofty -sängyssä niin aikuisille kuin lapsillekin. Ilmava mutta tukeva vuode muuttuu vaivattomasti kerros- tai parvisängyksi. Lundia Loftyn on suunnitellut vuoden 2012 kalustesuunnittelijaksi valittu Tapio Anttila.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän