Lindapter - Teräsrakennekiinnikkeet

Päivämäärä: 19.6.2024

Vaihtoehtona hitsaamiselle tai poraamiselle työmaalla, Lindapter kiinnikkeillä asennusajat lyhenevät ja työkustannukset pienenevät. Lindapter kiinnikkeet myös säilyttävät rakenteet ja niiden suojakäsittelyt ehjinä. Ratkaisuja voidaan myös hyödyntää vaativissa olosuhteissa ja valmistaja tarjoaa apua kiinnitysten suunnittelussa.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat kiinnitykset rakennepalkkeihin ja rakenneputkiin (SHS), erilaiset kannakointien kiinnitykset, nostopisteet sekä verhouksen ja julkisivujen kiinnitykset. Omat erikoiskiinnikkeet löytyvät myös kulkusiltojen levyjen ja ritilöiden kiinnittämiseen.

Esitteitä eri toimialoille ja niissä käytettäviin sovelluksiin ja suosituksiin löytyy kattavasti valmistajalta. Autoteollisuus, energiainfrastruktuuri, dynaamisesti kuormitetut rakenteet näistä muutamana esimerkkinä

Lindapterilla on pitkät perinteet teräsrakenteiden yhdistämisessä. Kaikki alkoi vuonna 1934, kun Bradfordissa toimiva insinööri Henry Lindsay keksi aivan uudenlaisen tavan yhdistää teräsrakenteita Lindsay Bolt Adapterilla. Tämä mahdollisti teräspalkkien yhdistämisen ilman aikaa vievää porausta tai hitsausta. Yhdistämällä sanat “Lindsay” ja “Adapter” syntyi Lindapterin nimi.

Siitä lähtien Lindapter on jatkanut kehittymistään ja noussut maailman johtavaksi teräskiinnitysten suunnittelijaksi ja valmistajaksi. Heidän sitoutumisensa kustannustehokkaisiin ratkaisuihin ja säädettäviin kiinnitysjärjestelmiin on tehnyt heistä tunnetun nimen alalla. Äskettäin Lindapter juhli vaikuttavaa saavutusta, 90 vuotta teräskiinnitysten huippuosaamista.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje