Liberon BLOOM Lattiaöljy

Päivämäärä: 2.5.2013

LIBERON BLOOM LATTIAÖLJY

Kulutustakestävä, ekologinen, nopeasti kuivuva, hajuton ja helposti levittyvä pintakäsittelyaine uusille tai vanhoille puulattioille. Ravitsee puuta ja antaa hyvän suojan vettä, naarmuja, kolhuja ja tahroja vastaan. Hajuton ja myrkytön vaihtoehto perinteisille tuotteille. Hyväksytty lasten leluihin. Merkitty EU-Kukka ekomerkillä. Vesiohenteinen.

Liberon Bloom Lattiaöljy lattioille ja huonekaluille

Ominaisuudet:
Lattiaöljy ravitsee puuta ja antaa suojan vettä, naarmuja, kolhuja ja likaa vastaan. Lattiaöljy korostaa puun luonnollista kauneutta ja soveltuu sekä kotimaisille että eksoottisille puulajeille, sekä lattioille että huonekaluille. Tuote on ympäristöystävällinen. Se on vesiohenteisena lähes hajuton ja huoneilmaan vapautuu murto-osa haitallisia aineita perinteisiin öljyihin verrattuna. Lattiaöljyn käyttö on yksinkertaista ja se nopeasti. Toinen kerros voidaan levittää jo tunnin kuluttua ensimmäisen levittämisestä.

Tuotteen käyttö:
Käsittelemätön tai öljytty puu: Hio kevyesti ja puhdista pinta pölystä.

Lakattu tai maalattu puu: Hio, kunnes kaikki vanha pintakäsittely on varmasti pois. Voit käyttää myös Liberon Stripper maalin- ja lakanpoistoainetta.

Vahattu puu: Puhdista pinta Liberon Huonekalujen Puhdistusaineella.

Käsitellyn pinnan hoito:
Puhdistus nihkeällä liinalla. Pyyhi roiskeet heti. Puhdista vioittun ut kohta liberon huonekalujen puhdistusaineella, puhdista pinta pölystä ja levitä hiukan öljyä. Hio täydellisessä kunnostuksessa pinta kevyesti 240 hiekkapaperilla, puhdista pinta pölystä ja levitä yksi tai kaksi kerrosta kuten ensimmäisellä käyttökerralla.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän