LED-turvavalaisin joka sopii kaikkiin tiloihin

Päivämäärä: 16.1.2013


GuideLED on uusi turvavalaisinperhe, joka sopii yhtä hyvin toimistorakennukseen kuin tuotantolaitokseen tai tyylikkääseen julkiseen tilaan. Guide LED:n hillitty muotoilu, ohut rakenne, laaja mallisto, luotettava ohjaustekniikka ja vähäinen energiankulutus ovat kaikki perusteluja, jotka tekevät tästä turvavalaisinsarjasta kiinteistöjen yleisturvavalaisimen.
  • Kaksi kokoluokkaa; 20 tai 30 m näköetäisyydellä
  • Erittäin hyvät fotometriset arvot
  • Jos yksi diodi sammuu, valaisee muut tehokkaammin
  • Kummankin kokoluokan valaisimesta löytyy täydellinen sarja erilaisia malleja ja piktogrammeja.
  • Tyylikäs muotoilu, joka sopii hyvin erilaisiin asennuskohteisiin
  • Erittäin näppärät ja kustannustehokkaat asennustavat

Lue GuideLED datalehti täältä. GuideLED -valaisimille sopiva keskusakustojärjestelmä
GuideLED -turvavalaisimet kytketään CEAGin keskusakustojärjestelmään. Esimerkiksi keskusakustojärjestelmä ZB-S, vastaa turvavalaistusmääräyksien korkeinta vaatimustasoa. Keskuksen STAR-teknologia antaa vapaat kädet ohjelmoida erityyppisiä valaisimia järjestelmään. Keskus ei vaadi lisäkaapelointeja datasiirtoja varten vaan kaikki kytkennät tehdään yhteen ja samaan sähköpiiriin. Samaan sähköpiiriin, ja ilman lisäkaapelointeja, kytketään myös järjestelmän kaikki turva- sekä poistumistievalaisimet.

Ylläpito ja testaukset sujuvat helposti sekä kustannustehokkaasti CG Vision valvonta ohjelmiston kautta. ZB-S järjestelmä on laajennettavissa myös todella mittaviin kohteisiin. Valmistajan merkittävimpiin referensseihin kuuluvat Airport Dubai, Airport Bangkok ja Burj-al Arab pilvenpiirtäjä Dubaissa.

Lue Turvavalokeskus ZB-S esite täältä.

Lisätietoja:
Malux Oy puh. 019 574 5700

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi