Latauskaappi tarjoaa turvallisen vaihtoehdon akkujen lataukseen ja säilytykseen

Päivämäärä: 25.5.2023

Latauspolku tarjoaa sähköpyörien litiumioniakuille patentoituun ja testattuun menetelmään perustuvan paloturvallisen latauspaikan. Kaapilla on kyky tunnistaa ja sammuttaa alkava akkupalo. Kaappi vähentää myös varkausriskiä.

Paloturvallisuusriski syntyy tavanomaisessa käytössä akun kulumisesta ja sen saamista kolhuista. Myös sähköpyörien valmistajat kehottavat varmistamaan akkujen turvallisen ja valvotun latauksen ja säilytyksen.

Työmatkapyöräilyn yleistyminen kasvattaa turvallisten latauspaikkojen tarvetta. Kaappeja voidaan sijoittaa kauppakeskusten ja julkisten rakennusten yhteyteen sekä taloyhtiöiden tiloihin.

Kirjastossa on tarjolla Archicad-, AutoCAD- ja Revit-mallit sekä lisätietoa pdf-muodossa.

  • Havaitsee akkupalon ajoissa - Laite on pystynyt havaitsemaan alkavan akkupalon jopa yli kaksi minuuttia ennen liekkivaiheen syttymistä.
  • Sammutus perustuu vesiupotukseen - Akkupalo sammutetaan pumppaamalla vettä lokeroon latauskaapin omasta vesisäiliöstä.
  • Lataamista ympäri vuoden - E-polkupyörien akkujen latauslämpötilat ovat 5–30 c°. Akku ei lataudu pakkasella, joten turvallinen lataus sisätiloissa mahdollistaa pyöräilyn e-polkupyörällä myös viileämpinä vuodenaikoina.
  • Akun säilytys ja/tai lataus turvallisesti tekee e-polkupyörän säilyttämisestä turvallisempaa. E-polkupyörä ilman akkua ja laturia on varkaalle paljon vähemmän houkutteleva kohde, sillä sen edelleen myynti on vaikeaa. Valtuutetuissa polkupyöräliikkeissä tarkistetaan aina ostajan henkilöllisyys. Ostajan on myös todistettava aiempi pyörän hankinta.
  • Latauksen hallinta mobiilissa - Kaappia ja latausta hallitaan Latauspolun omalla mobiilisovelluksella.

Käyttöliittymänä on Latauspolku-sovellus, joka on ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupoista (Android & IOS). Sovelluksessa käyttäjä tunnistetaan, millä taataan akkujen turvallinen säilytys ladattaessa.

Lisää tuotteesta Latauskaapit

Latauskaapit

Latauspolun latauskaappi on turvallinen tapa ladata sähköpyörien litiumakkuja.

Ajankohtaista
Latauskaapit
Android Sovellus

Android Sovellus

Lataa Google Playsta.

Lue lisää

iOS Sovellus

iOS Sovellus

Lataa AppStoresta.

Lue lisää

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi