Confido lääkärikeskus Tallinna Viro

Tallinnaan valmistui 2020 yksi Viron suurimpia yksityisiä lääkärikeskuksia, Tallinnan keskeisimmälle näköalapaikalle. Confido on osa Veerennin lääketieteellistä aluekokonaisuutta ja rakennuksen julkisivu erottuu pitkälle alueelle saavuttaessa.

Veerenni Health Center on Virossa ainutlaatuinen hoito-, terveys- ja wellness-keskus, jolla on kaikki tarvittavat asiantuntijat ja hoitovaihtoehdot terveyden ennaltaehkäisyyn ja terveysongelmien ratkaisemiseen.

Confidon yksityisen lääketieteellisen klinikan lisäksi siellä on

  • kiinalaisen lääketieteen keskus Tervise Alkeemia, jota johtaa tohtori Rene Bürkland
  • valtion rahoittama yleislääkärikeskus Sinu Arst, jossa on lastenkeskus,
  • röntgen
  • Südameapteekin apteekki
  • Synlab-niminen lääketieteellinen laboratorio, joka on yksi parhaiten varustelluista laboratorioista Pohjois-Euroopassa

Veerenni Health Center on yhteistyöpaikka yleislääkäreiden, lääkäreiden, terveysneuvojien, terapeuttien, valmentajien, apteekkien ja laboratorion lääkäreiden välillä.

Pinta-alaltaan 15000 m2:n eli yli kahden jalkapallokentän kokoisen Confidon lääkärikeskuksen rakennuttaja on Pharma Plaza OY. Arkkitehtisuunnittelijana: Rein Murula Arkkitehtitoimisto.

Kuva: Confido
Teksti: Cembrit, Confido, RPT Oy

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Mukana olleet yritykset

Cembrit Oy

Cembrit Oy toimitti Tallinnan Lääkärikeskus Confidoon Cembrit Patina Original julkisivulevyt.

Liitetyt tuotteet

Cembrit Patina Original

Cembrit Patina Original -vaihtoehdossa on luonnollinen, tekstuuririkas pinta.


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän