Kustannustehokasta valovoimaa korkeisiin tiloihin

Päivämäärä: 7.8.2019

Imoon High Bay-valaisimessa paras led-kohdevalaisintekniikka on tuotu tehokkaaseen syväsäteilijään: joustavat asennustavat, valaistustehon valintamahdollisuus ja 12 Pro-heijastinvaihtoehtoa tuottavat käyttäjille miellyttävän, häikäisemättömän ja turvallisen valaistuksen sisällä ja ulkona (IP65).

Tavallisista syväsäteilijöistä poiketen Imoon High Bay toimii minkä tahansa korkean ja laajan tilan monipuolisena, energiatehokkaana valaisimena esim. aula-, käytävä- ja myymälätiloissa. Valaisin räätälöidään käyttökohteen mukaan: käytettävissä ovat DALI, päivänvalo- ja liiketunnistimet, WiFi-ohjaus, Pro-heijastinvaihtoehdot sekä 12 eri valonväriä erinomaisella värintoistolla.

Imoon-valovoima ei ole valovuosien päässä vaan tässä ja nyt

Imoon on perustamisestaan lähtien ollut led-valaistuksen kärjessä innovaatioillaan, joita oma tuotekehitys vie eteenpäin jatkuvasti ja näin kehittyvät energiatehokkaat led-valaisimet tuovat koko ajan uusia mahdollisuuksia asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjen valaistusratkaisujen toteutukseen.

Oman tuotannon ansiosta voimme tarjota kustannus- ja energiatehokkaita, yksilöityjä suunnitelmia ja ratkaisuja asiakkaittemme tilojen valaisuun. Imoonin periaatteena on yhdistää esteettiseen valaistukseen uusin tekniikka ja värintoisto valovoimasta tai taloudellisuudesta tinkimättä.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän