Kustannustehokas vaihtoehto remontille!

Päivämäärä: 24.5.2023

Nanoksi-180™ kylpyhuonehuolto, johon kuuluu monivaiheinen syväpuhdistus, pienkorjaukset kuten saumojen vaihto ja kohteen pintamateriaalin mukainen nanopinnoittaminen, on kustannustehokas tapa raikastaa tilojen ilmettä ja pidentää niiden elinkaarta!

Nanoksi-180™ nanopinnoituskäsittely aloitetaan Nanoksin kehittämällä tehokkaalla syväpuhdistusmenetelmällä, jolla saadaan poistettua vuosien mittaa kertyneet epäpuhtaudet. Myös uudet pinnat tulee puhdistaa huolellisesti ennen pinnoitusta, mutta prosessi on tällöin huomattavasti kevyempi. Käsittelyn yhteydessä teemme kohteen vaatimat huoltotyöt kuten silikonisaumojen ja tarvittaessa laattasaumojen vaihdon.

Puhdistuksen ja huoltotoimenpiteiden jälkeen asennetaan kullekin pintamateriaalille parhaiten sopiva, likaa hylkivä nanopinnoitus. Nanopinnoitus on nanoteknologiaan perustuva uudenaikainen suoja-aine, joka luo likaa, vettä ja rasvaa hylkivän pinnan säilyttäen materiaalin hengittävyyden. Pinnoituksen ansiosta esimerkiksi märkätilojen kosteus rakenteissa vähenee jopa yli 80% ja tilat kuivuvat siten huomattavasti nopeammin, mikä ehkäisee homeen ja sienten kasvua. Samalla tilojen pinnat, laatat ja laattasaumat hylkivät erilaista likaa, kalkkia ja epäpuhtauksia. Nanopinnoitteen kesto on jopa yli kymmenen vuotta.

Pintojen hydro- ja oleofobisen eli vettä ja rasvaa hylkivän vaikutuksen vuoksi pinnat on helppo pitää puhtaana ilman voimakkaita puhdistusaineita ja vaivannäköä. Pinnoituksen biostaattiset ominaisuudet taas vähentävät tehokkaasti mikrobien lisääntymistä suojatulla pinnalla. Tämä mahdollistaa kemikaalittoman siivoamisen ja pintojen puhdistamiseen riittääkin useimmiten lämmin vesi, pehmeä harja ja mikrokuituliina. Käsittely tekee pinnoista erittäin helppohoitoisia ja pidentää niiden käyttöikää. Mitä pidempään tiloja käytetään, sitä selvemmin nanopinnoituksen hyödyt tulevat esille.


Unohda siis liat ja pinttyvät pinnat – nanopinnoituksella puhtaaksi jo pelkällä vedellä!
 

Laske käsittelyn hinta osoitteessa https://nanoksi.com/palveluratkaisut/hintalaskuri/ ja sovi ilmainen arviointikäynti asiantuntijamme kanssa.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän