Kotimaiset muunneltavat äänieristetyt huoneet

Päivämäärä: 3.5.2023

Kotimainen Octacell valmistaa ja asentaa käyttövalmiiksi asiakkailleen äänieristettyjä sekä muunneltavia huoneita. Valikoimaan kuuluvat puhelin- ja videoneuvottelukopit, neuvottelutilat, työhuoneet, asiakaspalvelutilat sekä turvatilat.

Octacell tarjoaa uudenlaisen vaihtoehdon kiinteiden huoneiden rakentamiselle modulaaristen työtilojen avulla. Jokainen Octacell tila valmistetaan samoista yhteensopivista elementeistä ja asiakkaille räätälöidään aina heidän nykytarpeisiinsa sopivat tilat. Mikäli tilatarpeet muuttuvat tulevaisuudessa, voidaan Octacell tiloja muuttaa hyödyntämällä jo olemassa olevia elementtejä. Octacell huoneiden asennus ei aiheuta jälkiä ympäröivään tilaan, koska kaikissa huoneissa on oma itsenäinen lattia-, seinä-, ja kattorakenne.

Octacell tilojen käyttäjä voi luottaa siihen, että tiloissa saa puhua rauhassa häiritsemättä muita. Kaikki tilat ovat tutkitusti erityisen hyvin äänieristettyjä (ISO 23351-1:2020). Erinomainen äänieristys perustuu elementtien monikerros­rakenteeseen sekä paksuihin soundcontrol-laminoituihin laseihin. Tiloissa on lisäksi raikas sisäilma, sillä jokainen tila on varustettu tehokkaalla koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla, jota käyttäjä pystyy itse säätämään.

Octacell tilojen toimitusaika on noin viisi viikkoa ja tilat saadaan asennettua käyttövalmiiksi yhden työpäivän aikana. Voimassa olevat hinnat löydät Octacellin nettisivuilta.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje