Kotimainen muotoilu on yksi uudistuneen Habitaren kattoteemoista

Päivämäärä: 20.8.2015

Habitaren keskiviikko on kokonaan varattu ammattilaisille, jotka nauttivat nyt ensimmäistä kertaa tapahtumasta veloituksetta.

Rekisteröidy tästä

Ammattilaispäivänä keskiviikkona, tapahtumassa vierailevat ja tapahtumaan rekisteröityneet ammattilaiset voivat nauttia Habitaresta maksutta koko loppuviikon ajan.

Kotimainen muotoilu näkyy tapahtumassa monipuolisesti: nuoret suunnittelijat ovat saaneet oman korttelin, The Blockin, Kaj Franck -näyttelyssä esitellään Harri Koskisen tuotantoa ja Wirkkala & Brykin juhlavuotta vietetään monin tavoin.

Mielenkiintoista asiasisältöä

Keskiviikkona ja torstaina ohjelman päänäyttämöä, ahead!-arenaa, isännöi suomalaisen muotoilun asiantuntija Kaj Kalin. Yksi keskiviikon odotetuimmista puheenvuoroista on varmasti 3D-tulostuksen kaupallistamisen edelläkävijän Janne Kyttäsen rohkeasti otsikoitu The Designer is dead.

Pääset itse perehtymään 3D-tulostamiseen uudessa Far ahead! -erikoisnäyttelyssä. Materiaali-innovaatioihin keskittyvä näyttely vie sinut 3D-tulostamisen lisäksi muun muassa orgaanisen led-tekniikan maailmaan. Yhteistyössä: Alphaform, Saarikorpi design ja Tunto design.

Torstai-iltapäivällä kannattaa suunnata Pro Valo –alueelle, jossa kolme oman alansa huippua tarjoilee erilaisia näkökulmia valoon: Henrik Clausen, Fagerhult Lighting Academy ja Morten Jensen, ÅF Lighting, Tanska, Timo Partonen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL.

Haistele tulevaisuuden trendejä SIGNALS-vainunäyttelyssä

Trendianalyytikko Susanna Björklundin johdolla rakennettu näyttely luotaa sisustus- ja designmaailman megatrendejä. Käy myös kuuntelemassa Susannan luennot aiheesta ahead!-arenalla lauantaina ja sunnuntaina klo 16!

Lue lisää tapahtumasta: habitare.fi

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän