Kosketusvapaat painikkeet Triomont-asennustelineisiin

Päivämäärä: 6.3.2018

Villeroy& BochGustavsbergtarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman erilaisia seinäkiinnitteisiä WC- istuimia. Valittavana on yli 30 eri näköistä ja kokoista mallia kaikkiin tyyleihin ja hintaluokkiin.

Triomont-sarjassa on useita erilaisia asennustelineitä. Ne sopivat kapeutensa ansiosta myös pieniin tiloihin. Telineiden leveys on vain 380 mm, joten myös nurkka-asennus on mahdollinen. Syvyyssuunnassa telineet tarvitsevat tilaa vähintään 140 mm. Rasitusta telineet kestävät hyvin, sillä ne on kuormitustestattu 400 kg painolla.

Triomont-huuhtelupainikkeiden valikoima on kasvanut tarjoten tyylikkäitä painikkeita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valikoimassa on eri värisiä muovi-, metalli- ja lasipainikkeita, joko single- tai duo-huuhtelulla. Nyt valikoimaan on tullut myös hygieeniset kosketusvapaat painikkeet, joissa on sensoriohjattu huuhtelu. Painikkeen ominaisuuksia voi muuttaa esim. matkapuhelimella. Sen voi esim. määrittää tunnistamaan, kun sitä lähestytään tai huuhtelemaan, kun käyttäjä loittonee. Myös jaksottainen intervallihuuhtelu on mahdollinen. Lisäksi painikkeen LED-valon väriä voi muuttaa vastaamaan omia mieltymyksiä. Kodin tiloihin tarjolla on muovinen ja julkisiin tiloihin RST-painike.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän