Korkealaatuinen kivitaso

Päivämäärä: 13.3.2023

Nerostein on nuori yritys. Aloitimme vasta maaliskuussa 2015, mutta alku on ollut uskomattoman menestyksekäs. Tänä päivänä valmistamme viikoittain työtasoja noin 600 keittiöön, joten meillä on laaja asiantuntemus ja asema alan pohjoismaisena markkinajohtajana. Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan lisäksi meillä on vahva jalansija myös Alankomaissa ja Ranskassa sekä tietysti myös kotimarkkinoillamme Virossa.

Me Nerosteinillä uskomme, että kivi on epäilemättä paras materiaali keittiön työtasoihin. Se on nimittäin kestävää, kaunista ja käytännöllistä.

Tuotanto tapahtuu Virossa. Nerosteinin 8000 neliömetrin tuotantotiloissa on 23 CNC-konetta, 4 vesisuihkukonetta ja 5 reunakiillotuslinjaa. Tuotantoprosessissa syntyvä vesi puhdistetaan ja kierrätetään, ja tuotantojätteet käsitellään sertifioitujen kumppanien toimesta.

Graniitti on kaunista ja kestävää

Graniittia käytetään laajalti työtasoissa. Tämä johtuu sekä siitä, että se on kaunis ja kestävä materiaali, että arjessa riittää, että graniitti pyyhitään puhtaaksi kostealla liinalla.

Komposiitti ja keramiikka

Sekä komposiitit että keramiikka ovat esimerkkejä materiaaleista, joiden huokoisuus on hyvin pieni ja jotka eivät ime kosteutta juuri lainkaan. Keramiikkaa luonnehditaan imukyvyttömäksi materiaaliksi. Tämä tarkoittaa sitä, että läikkien jäämisen riski on minimaalinen.

Marmori antaa ainutlaatuisen ilmeen

Marmorin ainutlaatuinen ulkonäkö tekee siitä monien keittiötasojen materiaalivalinnan. Marmori vaatii melko paljon huoltoa, jotta se pysyy ajan mittaan hyvännäköisenä. Marmori on materiaali, joka imee nesteitä suhteellisen helposti. Öljystä ja rasvasta jää siksi melko nopeasti tahroja. Lisäksi marmori on suhteellisen altis naarmuille ja värimuutoksille.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin Nerosteiniin, niin saat lisätietoja erilaisista saatavilla olevista työtasoista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista keittiössä, kylpyhuoneessa tai talon muissa huoneissa.

Referenssihankkeet Nerostein Oy

Madeiranaukio 4, 00220 Helsinki Jätkäsaari

Madeiranaukio 4, 00220 Helsinki Jätkäsaari

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 3 rakenn...

Ravintolat Laiva Carnival 2  / Celebration 1397
AS Oy Helsingin Seipi - Capellanranta 8 A
Reginankuja 3

Reginankuja 3

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, joka koostuu rakennuks...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän