KONE ekotehokkuuden edelläkävijä

Päivämäärä: 19.8.2010

Rakennusten energiankulutuksen osuus koko maailman energiankulutuksesta on 40% ja hissien ja liukuportaiden osuus on 2-10% rakennuksen kokonaisenergiankulutuksesta. Rakennuksilta vaaditaankin entistä ympäristötehokkaampaa toimintaa sekä sujuvuutta ihmisliikenteeseen. Valitsemalla rakennukseesi oikeanlaiset hissit, liukuportaat ja -ovet, mahdollistat merkittävät energiansäästöt.

KONEen hissit saivat alansa ensimmäisenä yrityksenä VDI 4707 standardin mukaisen A-energiatehokkuusluokituksen KONE MonoSpace® -hisseilleen*. VDI-luokitus on Saksan insinööriliiton (Verein Deutscher Ingenieure) laatima toimintaohjeisto, joka on nykyisin käytössä lähinnä Euroopassa, mutta myös muissa maissa eri puolilla maailmaa. KONEelle myönnetty A-luokitus on VDI 4707 -standardin paras mahdollinen energiatehokkuusluokitus. Erinomaisuus ympäristöasioissa on yksi KONEen strategisista hankkeista. Olemme pienentäneet hissien energiankulutusta merkittävästi hyödyntämällä innovatiivista teknologiaa, kuten regeneratiivisia järjestelmiä, valmiustilaratkaisuja ja LED-valaistusta. Uuden A-energiatehokkuusluokituksen KONE MonoSpace® -hissejä voi tilata vuoden 2010 lopussa.

* Energiatehokkuusluokituksen määritteli saksalainen sertifiointi- ja tarkastusyritys TÜV KONEen koulutuskeskuksessa Saksassa optimoiduissa olosuhteissa.

Lue lisää KONEen energiatehokkuudesta

Lisätietoja oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän