Koivukoskelta Suomen ensimmäinen valmishallimallisto

Päivämäärä: 23.10.2013

Koivukoski tuo markkinoille täysin uudenlaisen konseptoidun toimitilamalliston, joka kattaa myymälät, tuotantotilat sekä varasto- ja logistiikkatilat. Mallisto sisältää toimitiloja kooltaan 600–4000 m2. Kyse on rakennusalalla täysin uudesta toimintamallista, jonka seurauksena ostaja tietää kustannukset ja rakennusajan täsmällisesti.

Koivukosken toimitilamallisto käsittää aluksi Trader-myymälät, Worker-tuotantotilat ja Manager -varasto- ja logistiikkatilat. Jokaisessa tuoteryhmässä on huomioitu valmiiksi toimitilan käytön erityistarpeet. ”Olemme muodostaneet mallistomme kysytyimpien toimitilaratkaisujen pohjalta. Pystymme konseptimme kautta varmistamaan selkeän ja taloudellisen kokonaisratkaisun asiakkaan tarpeisiin”, sanoo toimitusjohtaja Jussi Rahkola.

Toimitilamallien rakenteet ja rakentamisjärjestys ovat ennalta tiedossa. Rakenteet ovat yhteneviä, joten koot ja tilat ovat vapaasti muunneltavissa konseptin sisällä. Yksilöllisyyttä ja arkkitehtuuria ei ole unohdettu, vaan erilaisilla lisärakenteilla ja visuaalisilla elementeillä rakennuksesta saadaan asiakkaan yritysilmeen näköinen. Toimitilamalleilla on kiinteät hinnat, myös muuntelun jälkeen, sekä pitävä kuuden kuukauden toimitusaika perustustöistä muuttoon. ”Kokonaisvaltaisen suunnitteluohjauksen tuloksena mallisto sisältää useita merkittäviä uudistuksia rakenne- ja tekniikkaratkaisujen ja tuoteosien esirakentamisen osalta. Tämän ansiosta pystymme tarjoamaan erinomaista laatua kilpailukykyiseen kokonaishintaan”, toteaa Rahkola.

Valmiiden toimitilojen ostajat ovat yrittäjiä, jotka haluavat keskittää aikansa, energiansa ja osaamisensa omaan liiketoimintaansa. Heille on tärkeää tietää, mihin sitoutuvat. Valmis toimitilamallisto korkealla laadulla, kiinteään hintaan ja kiinteällä toimitusajalla on kauan odotettu rakentamisen uusi konsepti. Koivukosken vankka kokemus ja uusi toimitilamallisto on erinomainen väline toiminnan laajentuessa koko Suomen alueella.

Rakennusliike Koivukoski Oy on teollisuus- ja toimitilarakentamiseen erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 1999. Koivukoski on tunnettu ja arvostettu rakennusalan yritys pääkaupunkiseudulla, ja sen toiminta on laajentumassa valtakunnalliseksi. Yritys on erikoistunut rakentamaan ”avaimet käteen” -periaatteella 500–4000 m2:n kokoisia toimitiloja, ja se on rakentanut satoja halleja. Koivukoski kuuluu Kauppalehden luokittelemiin Maakunnan menestyjiin, ja sillä on AAA-luottoluokitus. Rakennusliike Koivukoski kuuluu Päätoimija-konserniin, jonka liikevaihto on tänä vuonna arviolta 130 milj. €.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi