Klassinen kalanruotolattia modernilla tekniikalla

Päivämäärä: 5.7.2022

B:hard Modern Tammi Style Saphir, valmistaja Stöckl Parkett Itävalta. Kuva Petri Jauhiainen

B:hard Modern -kovapuulattia on markkinoiden ensimmäinen aidosti uivana asennettava puinen kalanruotolattia. B:hard on jämäkkä ja elää vain 10% verrattuna perinteisen parketin kosteusvaihteluihin. Siksi sen voi asentaa uivana myös haastavalla kalanruotoladonnalla.

B:hardin kalanruodon asentaminen on edullisempaa, koska se on alustaan liimaamiseen verrattuna huomattavasti nopeampi asentaa eikä liimat nosta asennuskuluja tai vaadi kuivumisaikaa.

Woodpowder-tekniikalla ylivertaiset ominaisuudet

B:hard-kovapuulattia on kovetettu uudella Woodpowder-menetelmällä kolme kertaa kovemmaksi kuin käsittelemätön puu. Tämä tekee B:hardista ainutlaatuisen kolhuja ja kulutusta kestävän puulattian niin koteihin kuin julkisiin tiloihin.

Vaikeasti syttyvänä (Bfl-S1) se on paloturvallinen valinta ja soveltuu asennettavaksi myös poistumisteille. B:hard on CE-merkitty tuote ja sillä on M1-päästöluokitus. Valmistaja antaa B:hard-kovapuulattioille kotikäytössä 10 vuoden ja julkisissa tiloissa 5 vuoden takuun.

B:hard-kovapuulattia on myös ekologinen valinta. Se on 100% puuta eikä sen valmistusprosessissa ole käytetty liimoja eikä lisättyä formaldehydiä. B:hardin puuraaka-aine on PEFC-sertifioitua. Tuotannon toimintaa määrittää ympäristösertifikaatti ISO 14001 ja valmistusprosessi on puuraaka-ainetta säästävä. B:hard on myös täydellisesti kierrätettävissä.

Lisäksi B:hard on ylivertaisista ominaisuuksistaan huolimatta huomattavasti edullisempi kuin vastaava perinteinen parketti.

Hotelli Ilves valitsi kaikkiin hotellihuoneisiinsa B:hardin kalanruotolattian. Kuva Petri Jauhiainen

Uusi huippukestävä Forte-lakka

B:hard-kovapuulattioita on nyt saatavana uudella erittäin kulutusta kestävällä Forte-lakalla. Perinteisen lattialakan kovuus on neulalla suoritettavalla raaputustestillä mitattuna 1,2N. Forte-lakan kovuus on lähes kaksinkertainen 2,2N.

Euronormiston mukaan lattialakan minimivaatimus kotitalouksissa on 0,5N ja kovan kulutuksen kaupallisissa kohteissa 1,0N. Superkestävä Forte-lakka ylittää reippaasti nämä raja-arvot. Se sopiikin erittäin kovan kulutuksen julkisiin kohteisiin ja kestää kotitalouksissa loistavasti vauhdikkaampaakin elämää.

Hotelli Ilves Tampereella valitsi kaikkiin 336 hotellihuoneeseensa B:hard Modern Tammi Style Saphir -kovapuulattian uudella huoltovapaalla ja kestävällä Forte-lakalla. Asentaminen sujui suunnitelmia nopeammin ja hukka saatiin laadukkaan materiaalin ansiosta minimiin. Klassinen kalanruotoladonta luo huoneisiin tyylikkään tunnelman ja kulutusta kestävä pintakäsittely pitää lattian hyvännäköisenä pitkään.

Lisätietoja maahantuojalta:

www.innofloor.fi

p. 010 5819 330

[email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän