Kingspan järjestelmät ja ratkaisut

Päivämäärä: 11.6.2019

Elementeissä on käytetty Kingspanin ainutlaatuista QuadCore-, IPN- (polyisosyanuraatti) tai mineraalikuitueristeydintä. Eristeydin asennetaan kahden metallilevyn väliin, joista toinen on säänkestävä ulkopinta ja toinen esivalmistettu sisävuoraus. Tuloksena on yksikomponenttinen ratkaisu, joka monesta osasta paikan päällä rakentamisen.

Yhdestä komponentista rakentaminen on nopeampaa ja vähentää rakennusaikaa kohteessa. Kingspanin eristetyt katto- ja seinäjärjestelmät tarjoavat merkittäviä etuja verrattuna perinteiseen rakentamiseen paikan päällä. 

Niiden ansiosta asennus on nopeaa, lämpötekniset ominaisuudet ovat erinomaiset, lämmöneristys on yhtenäinen ja ilmavuodot mahdollisimman vähäisiä; ei kondensoitumista onteloissa eikä kylmäsiltoja.

Palo-ominaisuudet

Se, kuinka rakennukset toimivat tulipalon sattuessa ja miten ne suojaavat sekä ihmisiä että irtaimistoa, on ensiarvoisen tärkeää suunnittelijoille, rakennuksen omistajille, sijoittajille ja vakuutusyhtiöille.

Kingspanin eristetyissä paneeleissa tämä puoli on otettu huomioon, ja tästä syystä kaikki tuotteet ovat käyneet läpi erittäin tiukat testit, jotta voisimme varmistua, että ne eivät ainoastaan täytä standardeja, vaan usein myös ylittävät ne.

Reaction to Fire Performance

Kingspanin eristetyt paneelit, joissa on QuadCore tai Firesafe IPN ydin, saavuttavat erittäin hyvät palokäyttäytymis ominaisuudet erillaisissa testeissä ja laajamittaisissa vakuutusalan kehittämissä testeissä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän