• Kiinteistön lämpöongelmista eroon auringonsuojakalvoilla
  • Kiinteistön lämpöongelmista eroon auringonsuojakalvoilla

Kiinteistön lämpöongelmista eroon auringonsuojakalvoilla

Kuuma sisäilma heikentää työtehoa ja tekee sisällä oleilusta epämiellyttävää. Kustannustehokas tapa on pysäyttää lämpö jo ennen kuin se pääsee sisälle kiinteistöön. Tämä onnistuu ikkunoihin asennettavilla auringonsuojakalvoilla, jotka vähentävät jäähdytyksen tarvetta tai poistavat sen kokonaan. Uutuutena Thermal energiakalvo, joka auttaa talvella pitämään lämpimän ilman sisällä ja kesäisin se rajoittaa lämmön sisälle pääsyä.

Safetyset Oy toiminut ikkunakalvojen maahantuojana lähes 25 vuoden ajan.  Kattavan valikoiman takaa maailman suurimpiin kuuluvat toimijat Madico Ltd ja Solar Screen S.A. Laajan kalvovalikoiman lisäksi meidät tunnetaan teknisesti toimivista tuotteista sekä kustannustehokkaista ratkaisuista.

Autamme Sinua löytämään oikeat ratkaisut lasinsuojauksen eri tarpeisiin, oli sitten kyse auringontuoman lämmön tai häikäisyn poistamisesta, näkösuojasta, murtosuojauksesta tai räjähdyksensuojauksen saamisesta lasipintoihin.

Ota yhteyttä p. 0207 809 370 tai pyydä tarjous

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...