Kiinteät kolmilanka 2D ja 3D aidat

Päivämäärä: 2.4.2019

Kiinteät 2D ja 3D aidat ovat yleistyneet viime vuosien aikana huimasti. Puhekielestä tuttu kolmilanka-aita tai ns. Legiaita on paras mahdollinen ratkaisu mm. päiväkotien, leikkipaikkojen, koulujen ja urheilukenttien suojaksi. Tämän lisäksi kiinteitä-aitoja käytetään paljon ratapihoilla, teollisuuskiinteistöjen, asuinkiinteistöjen, julkisten koira-aitauksien sekä yksityisten piha-alueiden aluerajauksiin.

Lue lisää…

Päiväkodit sijaitsevat monesti lähellä vilkasliikenteisiä tietä ja lapsia on paljon hoitajien vastuulla. Yksi lasten turvallisuuteen vaikuttava iso tekijä on piha-alueen hyvin toteutettu aitaus. Kiinteä kolmilanka-aita on tähän tarkoitukseen äärimmäisen hyvä huoltovapaa vaihtoehto esim. puuaidalle. Aita, tolpat, kiinnikkeet ja portit valmistetaan upposinkitystä teräksestä, jonka jälkeen ne pulverimaalataan. Käytetyimpien aitavärien harmaan ja vihreän lisäksi lähes kaikki muutkin värit ovat mahdollisia. Samoin aidat ja aitatolpat valmistetaan asiakkaan toiveen mukaisesti 60-220 cm korkuisiksi. Näin ollen mm. päiväkodeissa aitauksen sisäpuolelle voidaan rajata matalammalla aidalla ns. pienten ja isompien lasten puoli tai esim. keinuille varattu alue. Aitauksen portit ovat oleellinen osa turvallisuutta. Portit ovatkin aikuisten helppo ja nopea avata sekä sulkea, mutta pienten lasten on käytännössä mahdotonta avata tai sulkea portteja.

Kaiken kaikkiaan kiinteällä, aidalla saadaan toteutettua huoliteltuja, kestäviä ja turvallisia aitaratkaisuja  asiakkaan omiin tarpeisiin sopiviksi aitakokonaisuuksiksi.

Lue lisää… 

Referenssihankkeet Oy Nordpel Ab

Kerrostalo As Oy Vantaan Topaasikuja 11

Kerrostalo As Oy Vantaan Topaasikuja 11

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, joka koostuu rakennuks...

Länsiterminaali

Länsiterminaali

Uudisrakennus | Helsinki | 45,00 milj €

Länsiterminaali on Helsingissä vasta toinen varta vasten laivaterminaaliksi s...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän