Kiinnitä kylpyhuoneessa ilman reikiä

Päivämäärä: 5.10.2017

On olemassa useita rakennusliimoja, mutta vain harvat niistä soveltuvat märkätiloihin. Liimoilta vaaditaan kosteudenkestävyyttä, elastisuutta ja erittäin hyvää tartuntaa. Casco SuperFix ja XtremFix -liimamassat sopivat hyvin märkätila-asennuksiin. Ne sietävät suuria lämpötilan ja kosteuden muutoksia sekä kestävät suurta kuormitusta.

Asennusliimalla kiinnität kätevästi mm. pyyhekoukut, peilit ja hyllyt. Kalusteita ja raskaampia esineitä kiinnitettäessä on aina huomioitava kappaleen paino ja suhteutettava liimamäärä sen mukaan.  Pieniin asennuksiin on saatavana SuperFix 40 ml pakkaus ja suurempiin asennuksiin SuperFix 300ml/600 ml. Asennuksissa voidaan käyttää myös nopean ja vahvan alkutartunnan omaavaa Casco XtremFix -asennusliimaa.

Liimamassa on yleisesti valkoista, mutta SuperFix on saatavana myös mustana. Musta asennusliima on erityisen hyvä silloin, kun asennuksia tehdään tummalle alustalle ja liimasauma saattaa jäädä osittain näkyviin. Musta väri sulautuu asennettavan kohteen taustaan ja asennus on huomaamaton.

Lue lisää kalusteiden kiinnityksestä

Lue lisää asennusliimalla kiinnitettyjen kohteiden irrotuksesta

Katso Casco SuperFix tarkat tuotetiedot

Katso Casco XtremFix tarkat tuotetiedot

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän