Kestävät ja näyttävät teräkset julkisivurakentamiseen!

Päivämäärä: 12.2.2018

Spinealta Suomen suurin valikoima julkisivu- ja arkkitehtuuriverkkoja Euroopan johtavilta valmistajilta.


Mevacon reikälevyratkaisut

Mevacon valikoimasta löydät paljon erilaisia reikälevyvaihtoehtoja julkisivurakentamiseen. Yleisimmät materiaalit levyissä on ruostumaton teräs, haponkestävä teräs, teräs,  alumiini, anodisoitu ja maalattu alumiini, kupari, pronssi sekä messinki. Hyödynnä Spinean ammattitaitoa reikälevyjen valinnassa ja Mevacon suunnittelutyökaluja luodessasi näyttäviä ja kestäviä julkisivuratkaisuja. Katso lisätietoa www.spinea.fi tai soita (09) 374 1066


Codinan arkkitehtuuriverkot

Arkkitehtuuri ja muotoilu näkyvät vahvasti Codinan tuotteissa. Erilaiset julkisivuverkot ts. arkkitehtuuriverkot tarjoavat paljon luovia mahdollisuuksia - niin toiminnallisia kuin esteettisiäkin - julkisivurakentamiseen.

Arkkitehtuuriverkkojen muuntautumiskyvyllä ja läpäisyvyydellä voidaan luoda erittäin mielenkiintoisia julkisivuja, ja niille näyttäviä visuaalisia efektejä. Julkisivuverkot voidaan toteuttaa eri materiaaleista kuten ruostumaton ja haponkestävä teräs, alumiini, anodisoitu ja maalattu alumiini, kupari, pronssi sekä messinki.

Tutustu todella laajaan verkkovalikoimaan ja katso Codinan verkoilla toteutettuja kohteita: https://www.spinea.fi/tuotteet/arkkitehtuuriverkot-codina/ tai soita (09) 374 1066.


Marianitech® levy- ja lankaverkot julkisivuihin ja alakattoihin

Marianitech tarjoaa laadukkaat ja monikäyttöiset levyverkot  ja lankaverkot arkkitehtuuriin ja julkisivuihin. Käyttökohteita voivat olla julkisivut, seinät, kaiteet, sisätilat, katot, tilanjakajat yms. Levyverkot valmistetaan levystä leikkaamalla ja venyttämällä kun taas lankaverkot valmistetaan kutomalla tai pakottamalla.

Marianitech erittäin laajasta tuotevalikoimasta arkkitehdit ja suunnittelijat voivat luoda upeita yksityiskohtia ja mielenkiintoisia kokonaisuuksia hyödyntäen silti niiden toiminnalliset ominaisuudet
Katso sivuiltamme, miten luovasti Marianitechin tuotteita on hyödynnetty julkisivurakentamisessa: https://www.spinea.fi/tuotteet/julkisivu/ tai soita (09) 374 1066.

Referenssihankkeet Spinea Oy Ltd

Hanasaaren kulttuurikeskuksen peruskorjaus

Hanasaaren kulttuurikeskuksen peruskorjaus

Laajennus | Espoo | Ei tiedossa

Peruskorjauksen ja laajennuksen jäljiltä Hanasaaren kulttuurikeskus Espooss...

Kalasataman sähköasema

Kalasataman sähköasema

Uudisrakennus | Helsinki | 3,00 milj €

Kalasataman sähköasema on otettu käyttöön vuonna 2018. Se palvelee noin 20 0...

Nahkahousuntie 5 KOy

Nahkahousuntie 5 KOy

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Helsink...

Lähipalvelukeskus Hertsi Helsinki

Lähipalvelukeskus Hertsi Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa liike/palvelukeskukset, paikkakun...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän