Kestävä ja hengittävä peittosuoja kaikille puutaloille

Kestävä ja hengittävä peittosuoja kaikille puutaloille

VISA Peittosuoja tarjoaa kestävän ja tyylikkään suojan niin hienosahatuille ulkopaneelille ja -laudalle kuin hirsipinnoillekin. VISA jättää puunsyyt kauniisti näkyviin, ja sen hyvä vesihöyryn läpäisykyky päästää kosteuden tehokkaasti ulosrakenteesta.

VISA Peittosuoja on joustava käsitellä, se kuivuu nopeasti eikä vaadi erillistä pohjamaalia. VISA on myös erinomainen huoltomaali kuultavalle tai peittävälle maalille.

VISA PREMIUM Erikoispeittosuoja antaa talosi ulkopinnalle tavallista kestävämmän suojan. Sen kiiltävä pinta pysyy myös helpommin puhtaana, tarjoten näin entistäkin enemmän huolettomampia käyttövuosia.

Riittoisa VISA PREMIUM levittyy kevyesti ja lopputulos on upean hienostunut. Kiiltävä, ohut pinta korostaa kauniisti erityisesti höylätyn puun pintarakennetta.

Lisätietoa:

VISA Peittosuoja

VISA PREMIUM Erikoispeittosuoja

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...