Keskuspölynimuri kerrostalossa, Case Lemminkäinen Kuopio

Luonnonläheistä asumista kaupungin kupeessa

Asunto Oy Graniitti ja Kvarsi rakentuvat Puijon länsipuolelle Kuopion Yliopistollisen sairaalan ja yliopiston läheisyyteen etelärinteelle, asuinhuoneistoja niissä on yhteensä 46 kpl ja ne ovat kooltaan 34-107,5 m2. Alueelta on reilun 2 kilometrin matka Kuopion kauppatorille. Puijonlaaksosta on hyvät kulkuyhteydet sekä keskustaan että muihin kaupunginosiin.

Tasokkaat materiaalit vakiovarusteena

Rakennusliike Lemminkäisen kohteissa on panostettu tasokkaisiin materiaaleihin; lattiat ovat parkettia ja pesutilat laatoitettu. Huoneistoissa on laadukkaat keittiöt sekä suuret lasitetut parvekkeet. Kaikissa tiloissa lattialämmitys ja asunnoissa huoneistokohtainen ilmanvaihto. Lisäksi kaikissa asunnoissa on varaus keskuspölynimurille.

Keskuspölynimurivalmius on huomioitu jo suunnitteluvaiheessa ja imurin poistoilma on johdettu yhteiseen poistoilmakanavaan. Kaikissa huoneistoissa imurin sijoituspaikka on siivouskomero, joihin on asennettu C-sarjan seinäteline pinta-asennuksena. Jokaisessa huoneistossa on yksi imurasia, asennettuna keskeiselle paikalle huoneistoa.

Allawayn C-sarjan keskusyksiköt ovat varustettu vakiona takaiskuventtiilillä, jonka ansiosta poistoilma voidaan johtaa yhteiseen poistoilmakanavaan. C-sarjan keskusyksiköt ovat teräskuorisia ja ne mahtuvat kokonsa puolesta pieneenkin tilaan. C-sarjan keskusyksiköt voidaan sijoittaa mihin tahansa huoneiston sisällä: esimerkiksi komeroon tai vaikka kylpyhuoneeseen, sillä ne ovat myös roiskevesisuojattuja.

Keskuspölynimuri kerrostalokohteissa nostaa edullisesti kohteen varustelutasoa ja tuo asumismukavuutta tuleville asukkaille.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...