Kauko-aurinkosähköjärjestelmät verkkoonkytkettyihin kohteisiin

Päivämäärä: 5.6.2019

Verkkoonkytkettävät Kauko-aurinkosähköjärjestelmät sopivat kaikkiin kohteisiin. Oikea koko löytyy mökkikäytöstä suurten teollisuus- ja liikekiinteistöjen tarpeisiin.

Kaukon aurinkosähköjärjestelmä koostuu johtavien eurooppalaisten valmistajien korkealaatuisista aurinkopaneeleista, inverttereistä (on-grid) ja katkaisijoista. Suunnittelemme tarjoamamme ratkaisut aina huolellisesti.

Järjestelmä kootaan aina asiakkaan kohteen ja tarpeen mukaan, ja se sisältää tarvittavan määrän aurinkopaneeleita, invertterin, asennustelineet, kaapelit ja muut asennustarvikkeet.

Aurinkopaneelit ovat joko yksi- tai monikidepaneeleita. Korkeatasoisten inverttereiden hyötysuhde on jopa 97,5 prosenttia. Pohjolan oloihin sopivia telinevaihtoehtoja löytyy kaikille kattotyypeille sekä seinä- ja maa-asennukseen. Tarjolla on myös aurinkosähköä tuottavia autokatospaketteja yhdelle autolla tai vaikka koko kiinteistön pysäköintialueelle.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän