Käsintehdyt saksalaiset Geggus Premium -matot sisäänkäynteihin

Päivämäärä: 18.6.2021

Alumiinirunkoiset kasettimatot ovat olleet Keski-Euroopassa lähes ainoa mattotyyppi kovan kulutuksen tuulikaapeissa, kuten ostoskeskuksissa, kouluissa ja virastoissa. Suomen poikkeavissa olosuhteissa suositellaan mattoja, joissa on tarpeeksi tilaa karkealle lialle. Suomessa käytetään paljon isojakoista hiekoitussepeliä, joka on hyvä kerätä mattoon, jotta kivet eivät kulkeudu sisätiloihin.

Alumiinirunkoisille matoille on kuitenkin oma paikkansa. Ne ovat tyylikkäitä ja tehokkaita liankerääjiä. Pintavaihtoehtoja on useita, samoin värejä.

Alumiinin saa anodisoituna mustaksi tai kullanväriseksi. Lisäksi pulveri-maalaamalla on tarjolla useita värivaihtoehtoja. Alumiinirunkoisen maton tyypillisiä käyttökohteita ovat virastot, yritykset, korkeakoulut, hotellit ja muut kiinteistöt, joissa ongelmana on hienojakoisen lian kantautuminen sisätiloihin.

Tutustu tuulikaappiratkaisuihin täältä.

Rovamatto Oy edustaa saksalaista Geggus Premium -tuotetta. Kaikki matot valmistetaan Saksassa käsityönä tiukkojen laatuvaatimusten mukaan. Niin ikään mattojen viimeistely on huippuluokkaa.

Geggus-mattojen valikoimassa on useita eri korkeuksia: 10 mm:n matosta aina 42 mm korkeuteen saakka. Mattoa valmistetaan myös vahvistettuna versiona, jossa alumiinin seinämän vahvuus on 3,0 mm. Tällainen matto kestää vaivatta jopa useiden tonnien pumppukärrykuormat.

Geggus-matot on palkittu useilla muotoilu- ja laatupalkinnoilla, ja niillä on luonnollisesti tarvittavat päästödokumentit LEED ja Blue Angel.

 

         

 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje