Kapasityn Uudet Verkkosivut Avattu

Päivämäärä: 20.5.2024Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,

Olemme ylpeitä ilmoittaessamme, että Kapasity on avannut uudet verkkosivut osoitteessa www.kapasity.fi. Uudistuneet sivumme tarjoavat entistäkin laajemman ja selkeämmän katsauksen palveluihimme sekä tuotteisiimme, jotka pyrkivät vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja odotuksiin.

Uudet verkkosivumme heijastavat sitoutumistamme kestävyyteen, innovaatioon, laatuun ja asiakaslähtöisyyteen. Päivitetyllä sisällöllä haluamme helpottaa asiakkaidemme löytämään tarvitsemansa tiedon selkeästi ja nopeasti. Uudistettu ulkoasu ja käyttökokemus tarjoavat kävijöillemme entistä sujuvamman ja miellyttävämmän selauskokemuksen.

Mitä voitte odottaa uusilta verkkosivuiltamme:

  1. Selkeämmät Palvelukuvaukset: Tarjoamme kattavan kuvauksen palveluistamme ja niiden hyödyistä, jotta voitte löytää juuri teidän tarpeisiinne sopivat ratkaisut helposti.
  2. Tuotetiedot: Tutustu tuotevalikoimaamme ja löydä tietoa tuotteistamme, niiden ominaisuuksista ja sovellusmahdollisuuksista.
  3. Asiakasmenestystarinat: Lue asiakkaidemme kokemuksia ja menestystarinoita yhteistyöstämme, ja näe miten Kapasity on auttanut yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa.
  4. Ajankohtaiset Uutiset: Pysy ajan tasalla yrityksen uutisista, tapahtumista ja julkaisuista.
  5. Yhteystiedot ja Yhteydenotto: Ota meihin yhteyttä helposti ja nopeasti löytämällä yhteystietomme ja käyttämällä yhteydenottolomaketta.

Kutsun teidät tutustumaan uusiin verkkosivuihimme osoitteessa www.kapasity.fi ja antamaan meille palautetta. Arvostamme mielipidettänne ja toiveitanne, jotta voimme jatkuvasti parantaa palveluitamme ja tarjota teille entistä parempaa kokemusta.

Ystävällisin terveisin,
Kapasityn tiimi

Referenssihankkeet Kapasity Oy

Kauppakeskus Lundi

Kauppakeskus Lundi

Porvoo

Lundi on elinvoimainen kauppakeskus aivan Porvoon ytimessä, ja toimii kotina ...

Niemi Palvelut Oy

Niemi Palvelut Oy

Helsinki

Niemi Palvelut Oy:n kierrätysliiketoiminnasta syntyy valtavia määriä hyödynne...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje