Kaihtimet, jotka erottuvat

Päivämäärä: 21.5.2013

Nauti näkymästä

Oikein valittu ikkunasisustus kaihtimilla on oiva apu huoneeseen tulevan valon säätelyssä, sillä saadaan aikaan pimennystä, häikäisy- ja näkösuojaa, mutta se voi toimia myös huoneen lämmönsäätelijänä ja yhtenä katseenvangitsijana sisustuksessa tai tunnelman luojana. Kaihtimen ei tarvitse olla esteenä, kun halutaan nauttia ikkunasta avautuvasta näkymästä. Kaihtimia voidaan käyttää myös muuhun tarkoitukseen kuin ikkunaan. Niillä voidaan jakaa huonetilaa tai käyttää kevyenä vaihtoehtona säilytysjärjestelmissä näkösuojana vaatehuoneissa tai eteisessä komeroiden tilalla.

Rajattomat mahdollisuudet

Luxaflex® mallisto on kaiken kattava kaihdinvalikoima, joka tarjoaa rajattomasti laadukkaita vaihtoehtoja sisätilojen auringonsuojaukseen yksityisissä kodeissa. Valikoimasta löytyvät vaihtoehdot myös julkisiin tiloihin, joissa tuotteelta vaaditaan enemmän teknisiä ominaisuuksia kuten palosuojaa, kankaan täytyy olla likaa hylkivää tai screen-kankaita häikäisyä varten esim. Verosol®. Kaihtimet tehdään aina räätälöidysti asiakkaan tarpeen mukaan ja niitä on saatavana kaikenkokoisiin ja mallisiin ikkunoihin kuten standardi, vino, katto, ruutu tai panoraama. Tuotteiden suunnittelussa on huomioitu esteettisyys ja toiminnallisuus. Lisäksi mallistossa on myös saatavana energiatehokkaita malleja kuten hunajakennorakenne Duette® vekkikaihtimessa. Valikoimiin kuuluvat rulla- lamelli-, säle-, puusäle-, plisse eli vekki, laskoskaihtimet sekä myös rekisteröidyt kaihdinmallit Silhouette®, Facette®, Duette ® ja Twist™. Mekanismivaihtoehtoja on useampia ja melkein kaikki mallit on saatavana myös moottoroituna. Katso tarkemmat tuotetiedot kotisivuiltamme www.luxaflex.fi.

Luxaflex® on markkinajohtaja kaihdinten valmistuksessa maailmassa ja sen menestystarina alkoi jo vuonna 1946, kun se keksi alumiinisälekaihtimen. Tuote lanseerattiin Yhdysvalloissa, jossa se sai loistavan vastaanoton ja Eurooppaan alumiinisälekaihdin rantautui 50-luvun lopulla. Luxaflexin arvomaailmaan kuuluu myös kestävän kehityksen periaate, joka on huomioitu tuotteiden valmistuksessa. Sälekaihtimissa käytetty alumiini on 95 % kierrätysmateriaalista ja puusälekaihtimet valmistetaan FSC-sertifioidusta puusta. Suomessa tuotteiden maahantuojana toimii Luxaflex Scandinavia AB ja myynnin ja tarjouslaskennan hoitavat valtuutetut jälleenmyyjämme, jotka löytyvät myös kotisivuiltamme. Voit lähettää yhteydenottopyynnön myös meille alla olevalla kontaktilomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän