Kahi tiilet ja harkot

Päivämäärä: 12.11.2014

Kahi harkkojen ohutsaumamuuraus

Kahi-harkoista rakentaminen on rationaalista, nopeaa ja edullista. Järjestelmän runkona ovat ohutsaumamuurattavat Kahi-ponttiharkot. Niihin on saatavissa myös roilo- ja palkkikappaleita putkien ja raudoituksen asentamista varten, muurauskelkat laastin levitykseen sekä valmispalkit aukkojen ylityksiin.

Kahi-järjestelmään kuuluvien harkkojen leveydet ovat käyttötarkoituksen mukaan 85, 130 tai 240mm. Leveydeltään 85 mm:n Kahi Väliseinäpontti on tarkoitettu kantamattomiin seiniin, 130 mm leveä Kahi Runkopontti kantaviin seiniin ja 240 mm leveä Kahi Desibelipontti huoneistojen välisiin ääntä eristäviin seiniin. Perusmitoiltaan ne soveltuvat 30 cm:n moduulimittaan ja korkeusmitoitukseltaan 20 cm:n moduulimittaan. Harkkojen päissä on pontit, jotka asennettaessa ohjaavat harkot paikoilleen, ja pystysaumat voidaan jättää ilman laastia. Poikkeuksena viisteharkko seinät, joissa laastia käytetään tarvittaessa myös pystysaumoissa.

Kahi väliseinät

Kahi-väliseinien tyypillisiä käyttökohteita ovat opetus- ja hoitorakennukset, liikennerakennukset ja muut tilat, joissa seiniltä vaaditaan kovaa kestävyyttä kolhuja vastaan. Ne soveltuvat eritysen hyvin asuinrakennusten märkätiloihin ja muihin kohteisiin, joissa seiniin kohdistuu myös kosteusrasitus.

Kahi-väliseinätiilistä voidaan perinteisesti muuraamalla tehdä sekä toiselta puolelta puhtaaksi muurattavia että tasoitettavia väliseiniä.

Kahi ulkoseinät

Massiivinen Kahi-runko tasaa tehokkaasti lämpötilan vaihteluita. Näin sisälämpötila pysyy miellyttävän tasaisena ulkolämpötilan vaihteluista huolimatta. Kahi-seinät ovat palamattomat ja Kahi-runkoisessa talossa on terveellistä ja turvallista asua.

Referenssihankkeet Saint-Gobain Finland Oy - Weber

Haltia - Suomen luontokeskus

Haltia - Suomen luontokeskus

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kultturitalot, paikkakunnalla Espoo...

Airport Plaza Halo

Airport Plaza Halo

Uudisrakennus | Vantaa | Yli 10 milj.EUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Vanta...

Airport Plaza Hehku

Airport Plaza Hehku

Uudisrakennus | Vantaa | Yli 10 milj EUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Vanta...

Paroni ja Pehtoori AsOy

Paroni ja Pehtoori AsOy

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Espoo. ...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän