K-flex solukumieristeet Heatcolta

Päivämäärä: 26.4.2021

K-Flex® on perustettu vuonna 1989 Italiassa. Se on maailman johtavia solukumieristevalmistajia.

K-Flex® tunnetaan maailmalla ensiluokkaisen korkealaatuisten tuotteiden lisäksi alansa edelläkävijänä innovatiivisen tuotekehityksensä ansiosta. Yritys valmistaa solukumisia tuotteita termiseen eristämiseen ja sekä äänieristämiseen, jonka lisänä löytyy kattava valikoima tuotteita palontorjuntaan. Solukumi-tuotteiden osalta tuotevalikoima on ainutlaatuisen kattava.

K-FLEX® K-ROCK ALU on alumiinipintainen mineraalivillakouru, pituus 1000 mm. Tuote on valmistettu palonkestävästä kivivillasta ja valmistettu EN 14303 standardin mukaisesti, jolla varmistetaan erityisen suuri mittatarkkuus tuotteen osalta. Teollisesti valmistetuilla mineraalivillakouruilla saadaan aikaan siisti eristyskokonaisuus.

K-ROCK -villakouru on loistava valinta putkien ja kanavien lämpöeristämiseen sen erinomaisten teknisten omaisuuksien vuoksi. Asennuksen helpottamiseksi villakouru on halkaistu pituus suunnassa toiselta sivulta ja viilletty vastakkaiselta sivulta, jonka avulla kouru voidaan sujuvasti asentaa putken ympärille. Alumiinisessa ulkokuoressa on sauman kohdalla itseliimautuva läppä, jolla saadaan sauman kohta tiiviiksi ja siistiksi.

K-FLEX® Lämmöneristystuotteet

 

K-FLEX® ST Elastomeerinen solukumieriste yksityiskäyttöön ja teollisuuden tarpeisiin:

  • Korkea suoritustaso kaikenlaisessa käytössä lämpötila-alueella -200 °c - +110 °c.
  • Estää kondensaatioriskiä ja säästää energiaa.
  • Paloluokitus euroluokka bl-s2, d0.
  • Erittäin hieno umpisolurakenne ja korkeatekninen suorituskyky.
  • Resistentti hometta, sieniä ja bakteereja vastaan.
  • Kevyt ja joustava

K-FLEX® ST tuotteet täyttävät kaikki yksityisen sektorin sekä teollisuuden jäähdytykseen, ilmastointiin, säiliöiden eristyksiin, liitoksiin, vesiputkiin ja muuhun lämpöeristystä vaativiin käyttötarkoituksiin kohdistuvat vaatimukset. K-

FLEX® SRC ECO korkeampi turvallisuusstandardi

 

K-FLEX® SRC ECO on S1-luokituksen solukumisukka, jossa on kerros elastomeerista umpikennovaahtoa ja UV-suojattu pintakerros. K-FLEX® SRC ECO:n erityinen rakenne tarjoaa ainutlaatuisen tuotteen, joka palon sattuessa hidastaa savun ja höyryjen muodostumista poistaen myös halogeenivetyhapot sekä organoklooriyhdisteet.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje