Jyväskylän Yliopiston Athaneumissa siivotaan Allaway keskuspölynimurilla

Päivämäärä: 8.5.2018

Jyväskylän Yliopiston peruskorjattavassa Athaneum-rakennuksessa on suunnittelu- ja rakennusvaiheessa huomioitu tulevien tilojen siivous. Allaway Manta-keskuspölynimurijärjestelmällä siivotaan koko peruskorjattavan Atheneum yliopistorakennuksen tilat. Suunnitteluvaiheessa on huomioitu riittävä imurasioiden määrä sekä oikea sijoittelu jotta imurointi tiloissa tapahtuu mahdollisimman helposti ja vaivattomasti.

Jyväskylän yliopisto on yksi Suomen suosituimmista yliopistoista, jonka kuudessa eri tiedekunnassa voi opiskella yli sataa oppiainetta. Kaikkiaan opiskelijoita Jyväskylän yliopistossa on 15 000.

Allaway Manta keskussiivousjärjestelmät soveltuvat kohteisiin joissa siivottavat pinta-alat ja käyttötuntimäärät ovat suuria. Manta mahdollistaa myös usean yhtäaikaisen siivoajan käytön. Allaway Manta-järjestelmä on suunniteltu kestämään säännöllistä ja pitkäaikaista käyttöä.

Muita tyypillisiä käyttökohteita Manta-järjestelmälle ovat mm. hotellit, päiväkodit, palvelutalot, toimistorakennukset, apteekit, labrotoriot, sairaalat ja terveyskeskukset.

Tilaajana hankkeessa Suomen Yliopistokiinteistöt Oy

RAKENNUSALAN TUOTEUUTUUDET SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän