Johanson Design akustiikkapaneelit

Päivämäärä: 1.9.2015

Johanson Design akustiikkapaneelit - tehokas ja kaunis tapa ratkaista tilojen akustiset haasteet!

Akustiikan merkitys kasvaa konttoreiden laajentuessa ja muuttuessa avokonttori -konsepteiksi. Avokonttorien meluhaittojen poistamiseen soveltuvat Johanson Design akustiikkapaneelit ovat tehokas ja kaunis tapa luoda toimiva ja esteettisesti miellyttävä työympäristö. Akustiikkapaneelit alentavat stressitasoa ja lisäävät hyvinvointia minimoimalla häiritsevän melun kasvattaen samalla tuottavuutta ja tehokkuutta. Akustiikkapaneelit luovat mahdollisuuden innovaatioille ja luovuudelle!

Akustiikkapaneelimallien, Leaves, Beehive, Moon, Cropfield ja uutuutena Pebble, muotokieli on saanut inspiraationsa luonnosta. Luonnon nerokkaita ja vahvoja muotoja hyödyntämällä, akustiikkapaneeleista on saatu kiinnostavia ja kauniita katseenvangitsijoita, joiden kyky vaimentaa ääntä on parasta A -luokkaa. Johanson Designin akustiikkapaneelit on testattu Euroopan standardien mukaisesti ja ne ovat saaneet laadun merkiksi nimiinsä EN ISO 354 ja EN ISO 11654 sertifikaatit.

Akustiikkapaneeleista voidaan koota näyttäviä kokonaisuuksia tilan kokoon katsomatta ja ne on helppo asentaa. Upeasti suunnitellut ja innovatiivisesti valmistetut paneelit ovat kierrättäen puristettua polyesterikuitua ja niiden värivaihtoehdot ovat musta, tumman harmaa, vaalean harmaa ja luonnonvalkoinen huopa sekä kaikki Europost -kankaiden värit. Muun muassa toimistot ja ostoskeskukset käyttävät Johanson Design akustiikkapaneeleita poistamaan meluongelmia sekä tuomaan ryhdikkyyttä ja väriä tilaan. Kaunis ja toiminnallinen ratkaisu parantaa tutkitusti myös työympäristöä, jonka vaikutukset ovat kiistattomat.

Oy Roltrade Ab on jo yli 30 vuoden ajan tuonut maahan kansainvälisen designin huipputuotteita suomalaiseen sisustamiseen. Ammattilaisten arvostamat tuotteet sopivat niin yksityiskotien kuin julkisten tilojenkin sisustamiseen. Suurimmat tuoteryhmät ovat kevyttakat sekä ulkoterassi- ja puutarhakalusteet. Jälleenmyyntiverkosto kattaa koko maan. Roltraden tuotteita löytää varsinkin suurten kaupunkien design-kalustamisen erikoisliikkeistä. Roltraden design-takkoja edustavat takkojen erikoisliikkeet kautta maan.

Tutustu Johanson Design akustiikkapaneeleihin tästä.

Tuotetiedustelut:
Oy Roltrade Ab
Vattuniemenkatu 3, 00210 Helsinki
Puh. +358 (0)10 322 0500
Myynti: roltrade@roltrade.com ja www.roltrade.com

Lisätietoja myös oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Referenssihankkeet Roltrade Oy Ab

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Sisp. korjaus | Helsinki | 30-40 milj.e

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän