Jätehuoltotuotteet kaikille kiinteistöille

Päivämäärä: 15.12.2020

Luowia ja Blok -jätteenkeräysjärjestelmissä voit rakentaa jätteenkeräyspisteen yhdistelemällä eri kokoisia syväsäiliöitä sekä pinta- ja erillisastioita tarpeen mukaan. Kustannustehokkaat pinta-astiat eivät vaadi edes kaivuutöitä! Yksittäisen säiliön saa myös jaettuna, jolloin voi kerätä kahdet jätejakeet omiin osastoihinsa – mahdollistaa esimerkiksi muovin keräyksen! Finncont jätteenkeräysjärjestelmät on suunniteltu käyttäjiä kuunnellen ja valmistettu Finncontin tehtailla Virroilla. Säiliöt ovat 100% suomalaisia tuotteita ja täyttävät viranomaisten asettamat vaatimukset. Ennen kaikkea, Finncont jätteenkeräysjärjestelmät ovat tyylikäs, ympäristöystävällinen ja turvallinen valinta!

Joskus jätteenkeräysjärjestelmä saattaa olla liian järeä ratkaisu tarpeisiisi tai tarvitset niiden lisäksi edullisimpia vaihtoehtoja eri jätejakeille. Tällöin ratkaisuksi sopii laadukkaat Weber-jäteastiat ja Siti-roskakorit, joilla keräät pienemmät jätejakeet helposti ja kustannustehokkaasti. Weberit ja Sitit ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita, joita käytetään tälläkin hetkellä kaikkialla Suomessa. Weber-jäteastioita on saatavilla useissa eri väreissä ja koot vaihtelevat 80:stä aina 1100 litraan asti. Siti-roskakoreja on saatavilla maalattuna ja teräksen värisenä aina 30 litrasta 140 litraan sekä myös putkituhkakupilla varustettuna.

Tuoteuutuutena Finncontin valikoimissa on kaksoiskannellinen keräysastia. Astian kevyt pikkukansi on helppo avata ja se jää auki, jolloin kädet jäävät vapaaksi jätteiden lajitteluun. Tätä kestävää ja käyttäjäystävällistä astiaa on saatavilla 660 tai 770 litraisena.

Tutustu Suomen laajimpaan jätehuoltotuotteiden valikoimaan osoitteessa www.finncont.com

tai ole yhteydessä puhelimitse 03 872 020 tai sähköpostilla [email protected]

Referenssihankkeet Finncont Oy

Sokeritehtaantien kerrostalot

Sokeritehtaantien kerrostalot

Uudisrakennus | Kirkkonummi | 8,12 milj €

Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy:lle on valmistunut kauniille paikalle Kantviki...

Asunto Oy Jyväskylän Säästökeskus

Asunto Oy Jyväskylän Säästökeskus

Jyväskylä

Asunto Oy Jyväskylän Säästökeskus on Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitseva 54...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän