Jamiton kestävät säilytysratkaisut

Päivämäärä: 11.1.2022

Jamito Oy on vuonna 2001 perustettu kotimainen säilytysratkaisuja tarjoava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen aikaa ja käyttöä kestäviä, teknisesti ja ulkonäöllisesti laadukkaita ja toimivia tuotteita. Kaikki tuotteemme valmistetaan kotimaassa.

Käyttämämme materiaalit ovat vahvoja ja laadukkaiksi sekä kestäviksi todettuja. Niitä on testattu jo vuosia vaativien käyttäjien toimesta päiväkodeissa ja kouluissa ympäri Suomea sekä myös kivenkovien ammattilaisten toimesta kaivoksilla ja työpaikoilla, kuten SOK, Lidl, Neste ja KESKO.

Olemme toimittaneet säilytysratkaisuja esimerkiksi seuraaville yrityksille:

MALLISTO

Päämallistomme kattaa kenkätelineet, pukemispenkit, naulakot, säilytysjärjestelmät ja naulakkojärjestelmät.

Vaikka suurin osa mallistostamme on suunnattu päiväkoti- ja koulukäyttöön, löytyy meiltä sopivat tuotteet myös työpaikoille, julkitiloihin sekä koteihin.

Monista tuotesarjoista löytyy eri käyttökohteisiin suunniteltuja malleja. Esimerkiksi kenkähyllyistä löytyy kokonaista viisi (5) erilaista mallia, joista jokainen on suunnattu hieman eri käyttäjäkunnalle, mutta toki niitä voidaan käyttää iloisesti ristiin ihan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

                       

TUOTEKEHITYS JA UUTUUDET

Teemme jatkuvaa tuotekehitystyötä, jotta voimme parantaa jo olemassa olevia tuotteitamme sekä luoda kokonaan uusia tuotteita ja tuotesarjoja. Tutkimme aktiivisesti tuotteidemme kestävyyttä ja käytettävyyttä sekä etsimme uusia materiaalivaihtoehtoja.

Olemme erityisen ylpeitä uusista tuotteistamme, etenkin uudesta AAVA-avattavasta kenkähyllystä (kuva alla), jonka rakenne mahdollistaa helpon siivottavuuden ilman irtoavia osia. Tämänkin tuotteen suunnittelussa on kuunneltu erityisen tarkasti siivousalan ja varhaiskasvatuksen ammattilaisia ja heidän ajatuksiaan käyttäjille toimivan ja turvallisen ympäristön luomisesta.

                      Aava avattava kenkähylly.

Koulukäyttöön suunnattu vahvistettu kenkähyllymme on suunniteltu siitä lähtökohdasta, että kenkähyllyt joutuvat lasten käytössä kestämään kenkien säilytyksen lisäksi istumista, kiipeilyä ja seisomista. Eli liikkuville lapsille tyypillistä toimintaa, mutta jota tavanomaiset tuotteet eivät sellaisenaan ehkä kestäisi. Vahvistettu kenkähyllymme on suunniteltu kestämään jopa 100kg kuorman. 

PALVELUMME

Olemme tarvittaessa asiakkaan mukana koko kalusteprojektin ajan, aina suunnittelusta, toteutuksen ja asennuksen kautta asiakkaiden käyttöopastukseen.

Pitkäaikaisen kokemuksemme kautta, voimme tarjota myös suunnitteluapua erityisesti päiväkotien ja koulujen säilytysratkaisujen suunnitteluun ja mitoittamiseen. 

Olipa tarpeesi sitten pieni tai suuri vaatteiden tai kenkien säilytys, löytyy Jamiton valikoimista tarkoitukseen sopiva tuote. Lähes kaikkia tuotteitamme löytyy erikokoisina tai niistä voidaan koostaa tarpeeseen sopiva kokonaisuus. Tarvittaessa myös tuotteiden räätälöinti onnistuu, jolloin voimme yhdessä luoda uniikin varmasti käyttötarkoitukseen sopivan kokonaisuuden. 

Gdl-objektit avuksi suunnitteluun

Jamito Oy:n ArchiCAD 16+ versioille tarkoitettu GDL-kirjasto sisältää kattavan valikoiman julkisiin tiloihin tarkoitettuja kenkätelineitä, naulakoita ja pukemispenkkejä. Voit ladata objektit täältä.

Valintatyökalu: Kenkätelineiden mitoitus

Tässä avuksi valintataulukko kenkätelineiden mitoitukseen kenkämäärien mukaisesti. Taulukosta löytyy arvio määrät erikokoisten kenkien sopivuudelle eri telinemalleihin. Valintatyökaluun tästä!

TAKUU

Myönnämme kaikille teräsosille ja lämmityselementeille viiden (5) vuoden takuun.

OTA YHTEYTTÄ!

Jamito Oy
Pätsiniementie 4c
37800 AKAA
info@jamito.fi

Mikko Hakkarainen
mikko.hakkarainen@jamito.fi, 010 4209 111

Tomi Silen
tomi.silen@jamito.fi, 010 4209 112

Referenssihankkeet Jamito Oy

Liipolan monitoimitalo, Onni

Liipolan monitoimitalo, Onni

Uudisrakennus | Lahti | 18 - 25 milj.e

Lahden Liipolassa on ovensa avannut koko kylän Onni, monitoimitalo, jossa s...

Otsonmäen päiväkoti

Otsonmäen päiväkoti

Uudisrakennus | Lempäälä | 3,80 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa päiväkodit, seimet, joka koostuu ra...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän