Ja Cattia kanssa!

Päivämäärä: 31.3.2015

Orbis Vaski on työsi mittainen

Tekniikan kehitys ja standardien kirjo asettaa jatkuvasti kasvavia vaatimuksia kaapeliasennuksille. Olemmekin iloisia voidessamme helpottaa niin urakoita ostavien kuin niitä toteuttavien työtä tarjoamalla takuulla toimintavarman Orbis Vaski™ -tuoteperheen parikaapelointiin. Tuotteiden saatavuus ja toimitusvarmuus suoraan hyllystä ovat ratkaisevassa osassa tiedonsiirtoverkkojen rakentamisessa ja käyttötarpeissa. Orbis Vaski™-tuotteet ovat saatavilla Worbis.fi-verkkokaupasta ja Vantaan noutomyymälästä nopeasti, turvallisesti ja neuvoa antavasti.

Parikaapelit, Cat-kaapelit, Ethernet-kaapelit… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Varmaa on kuitenkin se, että toimivat ja testatut kaapelit, liittimet, asennustarvikkeet ja työkalut tuovat asentajalle kissanpäivät. Orbis on täydentänyt tuotevalikoimaansa uudella, laadukkaalla Cat-tuoteperheellä, josta käytämme nimeä Orbis Vaski™. Orbiksen valikoimassa on erityisesti kiinteistöjen sisäverkkomääräysten mukaisia kaapeleita ja tarvikkeita, mutta Orbis Vaski™ laajentuu tulevaisuudessa muihinkin parikaapeleiden käyttökohteisiin. Lue lisää Vaski™ tuotteista
http://www.orbis.fi/vaski

Orbiksella on jo vuosikymmenien kokemus valokuitu- ja RF-teknologioiden maahantuonnista sekä omasta valmistuksesta. Vuonna 2014 Kuitu kotiin -rakentamisen lisääntyessä valokuidun asiakaskunta laajentui ja samalla syntyi aiempaa enemmän kysyntää myös parikaapeleille. Tähän kysyntään Orbis vastasi luontevasti Orbis Vaski™ -tuoteryhmällä, johon kuuluvat Cat6- ja Cat6A-luokkien parikaapelit, kytkentäkaapelit, liittimet, työkalut sekä paneelimekaniikka. Tuotteet ovat testattuja ja toimintavarmoja kaikenkokoisten kaapelointijärjestelmien asennuksiin.

Uudella laajennetulla tuotevalikoimalla Orbis tekee kiinteistöjen ja sisäverkkoasennusten urakoinnista ja ostamisesta mutkattomampaa. Kaikki kiinteistöjen tiedonsiirtoratkaisut saat kätevästi yhdestä ja samasta paikasta! Orbiksen kokemus ja näkemys auttaa sinua valitsemaan oikean tuotteen oikeaan kohteeseen ja verkkokauppamme Worbis.fi palvelee sinua vuorokauden ympäri.

Lisätiedot
Orbis Oy
Puhelin 020 478 8600
asiakaspalvelu@orbis.fi
Kotisivut www.orbis.fi
Verkkokauppa www.worbis.fi

Orbis lyhyesti
Vuonna 1949 perustettu Orbis Oy on suomalainen valokuitu- ja RF-tuotteiden toimittaja. Yrityksen tuotteita käytetään kiinteiden ja langattomien tiedonsiirtoverkkojen rakentamiseen. Oma tuotanto täydentää valikoimaa ja mahdollistaa asiakaskohtaiset tuotteet. Vantaalla päätoimipaikkaansa pitävä Orbis Oy toimii Suomessa, Baltian maissa sekä Venäjällä.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän