Invertterimaalämpöpumppu on tulevaisuuden lämmitysmuoto

Päivämäärä: 25.9.2018

Oikein mitoitetulla invertterimaalämpöpumpulla on korvaamattomia etuja pohjoisessa ilmastossa.

Uusinta teknologiaa edustavat invertterimaalämpöpumput ovat nousseet NIBEn suosituimmiksi maalämpöpumpuiksi. Invertteriohjattu pumppu nostaa kompressorin kierroksia kun tarvitaan enemmän lämpöä ja lämmintä vettä. Vastaavasti kierrokset laskevat tarpeen ollessa pienempi. Tämä tarkoittaa äärimmäistä joustavuutta ja energiatehokkuutta - myös kovissa sääolosuhteissa

Invertterimaalämpöpumppu pystyy hyödyntämään maaperään varastoitunutta uusiutuvaa luonnon energiaa kylmimmälläkin säällä: oikein mitoitettu pumppu kerää paukkupakkasillakin jopa 75% tarvittavasta energiasta maasta. Laite on siten vakuutus huippukuormituspäivien sähkön hintaa ja tehotariffimaksujen korotusta vastaan. Kun lämpöpumput tulevaisuudessa liitetään osaksi älykkäitä sähköverkkoja, ne tuovat myös arvokkaan panoksen energian tallentamiseen ja tasaamiseen silloin kun esimerkiksi tuulivoimasta on pulaa.

NIBE™ F1255 on tehokas lämpöpumppu, joka on varustettu taajuusohjatulla kompressorilla ja kierroslukuohjatuilla kiertovesipumpuilla. NIBE F1255 soveltuu sekä pienten että suurten asuinrakennusten lämmönlähteeksi.

Lämpöpumppu voidaan liittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen lämmitysjärjestelmiin, sekä lattia- että patterilämmityksiin. Pumppuun voidaan liittää mm. maaviilennys sekä erillinen lämminvesivaraaja ja siihen on saatavissa lukuisia lisävarusteita.


Olemme mukana Finnbuildissa. Tervetuloa osastollemme 6e50!

Referenssihankkeet NIBE Energy Systems Oy

Hakalankatu 6

Hakalankatu 6

Salo

Asunto Oy Hakalankatu 6 sijaitsee Salon kaupungissa. Kiinteistö muodostuu kol...

As Oy Kuusamakuja

As Oy Kuusamakuja

Tampere

As Oy Kuusamakuja on Tampereen Peltolammilla sijaitseva kahden kerrostalon ta...

Auto-Din Oy

Auto-Din Oy

Karjaa

Moottoriajoneuvojen ja moottoripyörien tukku-ja vähittäiskauppaan sekä huolto...

As Oy Nuoli

As Oy Nuoli

Tampere

As Oy Nuoli on Tampereen Nuolialassa sijaitseva 14 asunnon pienkerrostalo. Yh...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän