Intologin avulla kasvua ja tehokkuutta tukeva varastoratkaisu

Päivämäärä: 28.4.2020

Juustoportin liiketoiminnan kasvaessa ja automatisoinnin lisääntyessä Juustoportti muokkasi vanhoja tilojaan sekä rakensi täysin uuden varaston. Tuotantotilojen laajennus ja tehostaminen Jalasjärvellä toteutettiin yhteistyössä Intolog Vaasan, Pohjanmaan hylly- ja trukkitalo Oy:n kanssa. Laajennuksen yhteydessä asennettiin Kasten-kuormalavahyllyt, joissa toimii läpivirtausradat First in First out- periaatteella (FIFO) ja yhteensä noin 540 lavapaikkaa. FIFO-periaatteella toimiva varasto pystytään hyödyntämään optimaalisesti ja varastointi on oikea-aikaista. Läpivirtausratoja täydennetään AGV-automaattitrukilla. 

”Toimiva ja kasvua tukeva ratkaisu, oikea-aikainen suunnittelu ja asennus tarjosi meille parhaan lopputuloksen!”

Kohde:
Juustoportti on suomalainen meijeri- ja juustolatoiminnan sekä kahvila- ja ravintola-alan perheyritys. Juustoportti käyttää tuotannossaan maitoa noin 60 milj. litraa vuodessa, josta luomumaitoa noin 3 milj. litraa ja vuohenmaitoa noin 2 milj.  litraa. Henkilökuntaa yrityksessä työskentelee noin 230, kesäaikana enemmän. Juustoportin liikevaihto on noin 70 milj. euroa.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän