Ilmanvaihtokone liesikuvulla säästää tilaa

Päivämäärä: 13.3.2019

Keittiöön asennettava Vallox 51K MV yhdistää ilmanvaihdon ja lieden kärynpoiston ja asennuspaikkansa ansiosta tehostaa pienten asuntojen neliöitä.

Valloxin uusin ilmanvaihtokone, Vallox 51K MV, sopii erinomaisesti yksiöihin, kaksioihin ja pieniin kolmioihinkin. Koska pienissä asunnoissa neliöt ovat tarkkaan käytössä, säästää keittiöön asennettava ilmanvaihtokone tilaa kylpyhuoneesta, joka voi olla jo muutenkin ahdas. Keittiöasenteinen ilmanvaihtokone tuo huoneistokohtaisen ilmanvaihdon jopa miniasuntojen saataville.

Huomaamattomasti lisää mukavuutta

Asumisviihtyisyyttä lisää se, että ilmanvaihto mukautuu asukkaan elämänrytmiin. Asukas voi itse säätää ilmanvaihdon tehoa ja lieden kärynpoistoa tarpeidensa mukaan, kelloon katsomatta. Keittiökaapistoon integroituna ilmanvaihtokone on huomaamaton, mutta käden ulottuvilla, jolloin sen käyttö ja huolto on helppoa.

Keittiöön sijoitettavan koneen äänitasoon on kiinnitetty erityistä huomiota jo suunnitteluvaiheessa, eikä se häiritse asukasta. Uudessa Vallox 51K MV:ssä on muiden MyVallox-ilmanvaihtokoneiden tapaan sisäänrakennettu kosteusanturi, joka tehostaa ilmanvaihtoa automaattisesti, mikäli poistoilman kosteus lisääntyy. Anturi osaa myös palauttaa ilmanvaihdon tehon takaisin perustilaan, kun liiallinen kosteus on poistunut.

Pieni, tehokas ja turvallinen

Kone ottaa tehokkaasti talteen poistoilman lämmön. Sen energialuokitus on A, lisäanturilla varustettuna jopa A+. Myös liesikuvun poistoilma kulkee lämmöntalteenottokennon kautta, eikä lämpöenergia mene harakoille.

Vallox 51K MV on metallirakenteinen ja siten paloturvallinen ilmanvaihtoratkaisu keittiöön. Koneen helppoa huollettavuutta parantaa kokonaisena irrotettava sähkökokoonpano.

 

Referenssihankkeet Vallox Oy

PuuMera Kivistö

PuuMera Kivistö

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Vantaan asuntomessuille Euroopan suurin puukerrostaloSuomalainen puurakentami...

Aitiopaikka

Aitiopaikka

Uudisrakennus | Turku | 26,00 milj €

Hohtavan valkoinen julkisivu lasitettuine parvekkeineen tekee vaikutuksen Tur...

Auerkulman joutsenmerkitty pienkerrostalo

Auerkulman joutsenmerkitty pienkerrostalo

Uudisrakennus | Järvenpää | Ei tiedossa

Järvenpään Auerkulmaan rakennettiin 19 asunnon pienkerrostalo nuorille. Auerk...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän