Ikkunoiden eriste

Päivämäärä: 17.11.2016

3M Thinsulate energiakalvo pitää talvella lämmön sisällä ja kesällä kuuman ulkona

Lisäeristystä on käytetty vuosikymmenet rakennusten seinissä ja katossa energiataloutta parantamaan. 3M Thinsulate energiakalvo toimii lisäeristyksen tapaan ikkunoissa. Se parantaa tyypillisen yksinkertaisen ikkunalasin eristysarvoa lähelle kaksinkertaisen lasin arvoa. Energiakalvo pitää talvella lämmön ikkunoiden sisäpuolella ja kesällä kuuman ulkona.

3M™ Thinsulate™ energiakalvo on kustannustehokas vaihtoehto ikkunoiden vaihdolle. Thinsulate energiakalvoilla ikkunoistasi tehdään energiatehokkaat vaivattomasti, asumista tai työskentelyä estämättä.

Säilytä arvokiinteistösi ulkonäkö

3M Thinsulate energiakalvoja on asennettu mm. historiallisesti merkittäviin rakennuksiin parantamaan kestävyyttä, mukavuutta ja suojaamaan haalistumiselta säilyttäen nykyiset ikkunat ja niiden ulkonäon.

Valtuutetun 3M asennusliikkeen ikkunaan asentama Thinsulate energiakalvo on käytännöllisesti katsoen näkymätön. Se ei oleellisesti muuta ikkunoiden ulkonäköä sisä- eikä ulkopuolelta.

Pidä sisätilojen lämpötila hallinnassa

3M Thinsulate energiakalvo auttaa pitämään lämmön sisällä talvella ja viileän kesällä -pitäen sisälämpötilan sellaisena kuin haluat – kaikkina vuodenaikoina. Ikkunakalvot rajoittavat liian kuumuuden ja kylmyyden pääsyä sisälle, parantaen tilojesi mukavuutta ja viihtyvyyttä.

Paranna kiinteistösi energiatehokkuutta

On arvioitu että 34% toimistorakennusten lämmityksen ja ilmastoinnin tarpeesta johtuu ikkunoista. Ota energiakulutus hallintaan energiakalvoilla, murto-osalla ikkunoiden vaihtamiseen kuluvista kuluista.

3M Thinsulate ikkunakalvo parantaa tyypillisen yksinkertaisen ikkunan eristysarvon lähelle kaksinkertaisen ikkunan arvoa ja tyypillisen kaksinkertaisen ikkunan arvon lähelle kolminkertaisen ikkunan arvoa. Tämä lisää mukavuutta ja energiatehokkuutta.

Referenssihankkeet Suomen 3M Oy

Biokeskus 3:n viilennys ja ikkunakalvot

Biokeskus 3:n viilennys ja ikkunakalvot

Helsinki

Viikin kampuksella sijaitsevan Biokeskus 3:n toimistoista osa kuumeni aurinko...

Helsingin Tuomiokirkko

Helsingin Tuomiokirkko

Helsinki

Senaatintorin pohjoislaidassa kohoava Tuomiokirkko on valtiollisten ja akatee...

Hotelli Scandic Plaza

Hotelli Scandic Plaza

Turku

Arkkitehti Erik Bryggmanin 1920-luvulla suunnittelemaan, sittemmin suojeltuun...

Toimistotila Tampereella

Toimistotila Tampereella

Nokia

Toimistotilan näkösuojaa toteutettiin käyttämällä lasinsomistuskalvoja.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän