Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Olemme valmistaneet ja toimittaneet käyttäjäystävällisiä pesulakoneita, -laitteita ja -varusteita suomalaisiin kiinteistöpesuloihin ja kuivaushuoneisiin jo vuodesta 1978. Toimiva yhteistyö suunnittelijoiden kanssa on aina ollut meille tärkeää.

Uutuutena julkaisemamme objektikirjastot ovat nyt käytettävissä sekä ArchiCAD-, Revit- että AutoCAD-ohjelmilla. Objektikirjastot sisältävät kaikki Talpet-tuotevalikoiman tärkeimmät kiinteistöpesuloissa ja kuivaushuoneissa käytettävät koneet, laitteet, kalusteet ja varusteet.

Objektikirjastot ovat ladattavissa kotisivuiltamme osoitteesta www.talpet.fi/suunnittelijoille. Lisäksi tiedostoihin sisältyy objekteilla toteutettuja talopesuloihin, hoivakoteihin, kuivaushuoneisiin, siivouskeskuksiin ja päiväkoteihin soveltuvia malliratkaisuja.

Talpet-tuotevalikoima on kokonaisuudessaan esitelty kotisivuillamme osoitteessa www.talpet.fi. Tekniset tiedot ja esimerkkejä malliratkaisuista löytyy myös RT-tarvikekortista sekä helposti selattavasta Pesula- ja kuivaustilojen suunnitteluopas ja tuotetiedot –digiesitteestä, jotka ovat ladattavissa kotisivuiltamme osoitteesta www.talpet.fi/suunnittelijoille.

Annamme mielellämme lisätietoja tuotevalikoimastamme ja vastaamme pesuloiden suunnittelua koskeviin kysymyksiin. Voimme myös laatia ehdotuksia tuotevalinnoista ja sijoittelusta.

Tiedustelut, kysymykset ja niihin liittyvät dwg-materiaalit voitte lähettää meille osoitteeseen suunnittelu@talpet.fi.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...