Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Päivämäärä: 16.5.2017

Olemme valmistaneet ja toimittaneet käyttäjäystävällisiä pesulakoneita, -laitteita ja -varusteita suomalaisiin kiinteistöpesuloihin ja kuivaushuoneisiin jo vuodesta 1978. Toimiva yhteistyö suunnittelijoiden kanssa on aina ollut meille tärkeää.

Uutuutena julkaisemamme objektikirjastot ovat nyt käytettävissä sekä ArchiCAD-, Revit- että AutoCAD-ohjelmilla. Objektikirjastot sisältävät kaikki Talpet-tuotevalikoiman tärkeimmät kiinteistöpesuloissa ja kuivaushuoneissa käytettävät koneet, laitteet, kalusteet ja varusteet.

Objektikirjastot ovat ladattavissa kotisivuiltamme osoitteesta www.talpet.fi/suunnittelijoille. Lisäksi tiedostoihin sisältyy objekteilla toteutettuja talopesuloihin, hoivakoteihin, kuivaushuoneisiin, siivouskeskuksiin ja päiväkoteihin soveltuvia malliratkaisuja.

Talpet-tuotevalikoima on kokonaisuudessaan esitelty kotisivuillamme osoitteessa www.talpet.fi. Tekniset tiedot ja esimerkkejä malliratkaisuista löytyy myös RT-tarvikekortista sekä helposti selattavasta Pesula- ja kuivaustilojen suunnitteluopas ja tuotetiedot –digiesitteestä, jotka ovat ladattavissa kotisivuiltamme osoitteesta www.talpet.fi/suunnittelijoille.

Annamme mielellämme lisätietoja tuotevalikoimastamme ja vastaamme pesuloiden suunnittelua koskeviin kysymyksiin. Voimme myös laatia ehdotuksia tuotevalinnoista ja sijoittelusta.

Tiedustelut, kysymykset ja niihin liittyvät dwg-materiaalit voitte lähettää meille osoitteeseen [email protected].

Referenssihankkeet Talopesulat Oy

Jakomäen sydän palvelurakennus

Jakomäen sydän palvelurakennus

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Jakomäen uusi palvelurakennus tuo nostetta vanhaan lähiöön Helsingissä. Uud...

Laurentiustalo

Laurentiustalo

Uudisrakennus | Lohja | Ei tiedossa

Lohjan monitoimijatalo Laurentiustalo toteutetaan allianssihankkeena, jonka...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän