Hyssnyltä kaunein mahdollinen akustiikka

Päivämäärä: 7.2.2024

Vuonna 2006 aloittanut turkulainen Hyssny Finland Oy tarjoaa arkki­tehdeille, sisustus­suunnittelijoille ja rakennuttajille kohteen mukaan räätälöityä design-akustiikkaa.

– Me suunnittelemme ja toteutamme upeita, ympäristön kannalta kestäviä akustiikka­ratkaisuja esimerkiksi toimistoihin, oppimis­ympäristöihin ja julkisiin tiloihin. Visiomme on kaunein mahdollinen akustiikka, ja teemme sitoutuneesti työtä hyvin­vointia tukevien työ­ympäristöjen puolesta, Hyssny Finland Oy:n toimitusjohtaja Tiina Alho sanoo.

Alhon mukaan jokaisen akustiikka­projektin lähtö­kohtana on asiakkaan yksilöllinen tarve.

– Monet Hyssny-tuotteistamme ovat syntyneet juuri asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta, Alho toteaa.

Asiakasta kuunneltiin tarkkaan myös silloin, kun turkulaisen mainos­toimisto Tagomo Digital Oy Ltd:n toimistoon haluttiin rakentaa studio mainos­toimiston asiakkaiden podcast-tarpeisiin.

Tagomon toimitusjohtaja Petri Elovaara oli nähnyt asiakkaansa neuvottelu­huoneessa Hyssny Displayn, joka on yleensä yhdelle seinälle, television tai näytön ympärille rakennettava akustiikka­ratkaisu.

Displayn verhoilukangas on villa­kangasta, ja sen kuva- ja heijastus­pinnat ovat kestävää ja kierrätettävää Dekotex-polyesteria. Kuva­pintoihin voi valita asiakkaan valitsemia kuvia tai ammatti­valokuvaajien ottamia kuvia Hyssny Collection -kokoelmasta. Verhoilu­kankaat ovat helposti vaihdettavia. Hyssny Displayn sisällä on Ecophonin Hygiene-levyt, jotka ovat A-absorptio­luokan ja M1-päästö­luokan palamattomia levyjä. Displayn kierrätettävä alumiini­kehys on Mäkelä Alu Oy:n valmistama.

– Sain ajatuksen, että entä jos kaikki uuden studiomme seinät vuorattaisiin tällä tuotteella, Elovaara kertoo. Mahdollisuus vaihtaa verhoilu­kangasta oli keskeistä Hyssny Displayn valinnalle Tagomon studioon, jonne asiakkaat haluavat omat brändi­värinsä ja -kuvansa näkyviin.

Tagomon studion Hyssny Display rakennettiin kolmen seinän kokoiseksi kokonaisuudeksi.

– Studio otettiin käyttöön kesällä 2023, eikä sinne ole tarvinnut tehdä muutoksia. Meillä on akustiikka­seinissä kolme vakio­kangasta, ja lisäksi asiakas­yrityksillä on käytössään omia kankaita, Petri Elovaara sanoo.

– Tämä on pitkäaikainen ratkaisu, olemme tosi tyytyväisiä. Hyssny Finlandilla on hyvä palvelu, Elovaara toteaa.

Hyssny toteuttaa vuosittain 200 ainut­laatuista sisustus­ratkaisua eri puolille Suomea. Akustiikka­tuotteet valmistetaan käsityönä Turussa kotimaisilta toimijoilta hankituista materiaaleista. Hyssnyllä on omat suunnittelijat, ja lisäksi yritys tekee yhteis­työtä Young Finnish Design Oy:n kanssa. Hyssnyn tuotteilla on suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus.

Lue lisää Hyssny Finland Oy:stä: https://www.hyssny.fi

Tutustu tarkemmin Hyssny Diplay -tuotteeseen: https://www.hyssny.fi/tilat/kokoustilat/hyssny-display

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän