• HB:n PavePad-terassijärjestelmä
  • HB:n PavePad-terassijärjestelmä

HB:n PavePad-terassijärjestelmä

HB:n PavePad-terassijärjestelmä on valikoima pinottavia tukia, joilla tasaisen laatoituksen asentaminen tasakatolle tai parvekkeelle on helppoa ja nopeaa!

PavePadit käyvät mm. betoni-, pesubetoni- tai mosaiikkibetonilaatoille, joita voidaan käyttää useimpien erityyppisten kattoterassien ja parvekkeiden päällystämisessä.

Muotoilun mukaiset 5 mm:n raot laattojen välissä mahdollistavat sadeveden nopean poistumisen.
PavePad itse on myös suunniteltu vettä poistavaksi sen varmistamiseksi, ettei niiden sisään jäisi mahdollisesti hajuja aiheuttavaa ummehtunutta vettä. PavePad-tuotteita on 4:ää eri korkeutta, ja niitä voidaan yhdistää ja pinota oikean korkeuden saavuttamiseksi. Hienosäädöt tehdään 1,5 mm:n välilevyn avulla. PavePadin avulla katon kaltevuuden vaikutusta voidaan tasata ja luodaan tasainen pinta terassille.

NOPEA JA HELPPO ASENTAA

Koko PavePad valikoima voidaan jakaa puoliksi tai neljäsosiin ilman työkaluja.  Ja tämän takia PavePadit mahdollistaa hyvän ja vakaan tuen asentamisen aina reunoille ja nurkkiin. PavePad voidaan helposti muokata eripaksuisia laattoja varten tai esim. metalliritilälle.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...