Hartman Rauta luottaa Champion Doorin oviin

Päivämäärä: 13.2.2018

Hartman Raudan rakennustarvikkeiden jakeluvarasto Espoon Juvanmalmilla palvelee monipuolisesti rakentamisen ammattilaisia. Vajaan neljän hehtaarin tontista lähes puolet on katettua varastotilaa. Sään vaihteluilta rakennustarvikkeita suojaavat Champion Doorin toimittamat NK1 Single-sääsuojaovet.

- Jakeluvarastomme on varaston ja kaupan yhdistelmä myynnin ollessa lähes kokonaan yritysmyyntiä. Myymme perusrakennustarvikkeita laidasta laitaan suoraan varastosta. Meillä on 25 vakituista työntekijää, joista puolet toimii myynnin ja puolet logistiikan tehtävissä, logistiikkapäällikkö Ari Aaltonen kertoo.

Jakeluvarasto aloitti nykyisellä paikallaan 2013 tontin pinta-alan ollessa puolet nykyisestä. Champion Door oli jo tuolloin ovitoimittajana.

Tänä päivänä kokonaisuus koostuu 6 000 neliön sekä 2500 neliön halleista ja aluetta kiertävästä 600 metriä pitkästä katoksesta, jonka syvyys on noin 8 metriä.

- Laajennus otettiin käyttöön vuoden 2017 alussa. Osana laajennusta tonttia kiertävään katokseen asennettiin 36 kappaletta NK1 Single-sääsuojaovia, jotka toimivat samalla rakennusteknisesti katoksen yhtenä seinänä, mikä oli tietenkin meidän kannalta hyvä asia, Aaltonen toteaa.

Oviratkaisu tuulisiin oloihin

Ovia hankittaessa yhtenä olennaisena edellytyksenä oli, että niiden täytyy olla koneellisesti ylösnostettavia.

- Täällä tuulee käytännössä aina, joten koneellisesti nousevat ovet ovat toimivin vaihtoehto. Alumiinirunko tekee ovista lisäksi kestävät ja kevytrakenteiset.

Ari Aaltonen sanoo olevansa tyytyväinen sekä Champion Doorin toimittamaan ratkaisuun että palveluun.

- Ovet myös nousevat ja laskeutuvat varsin nopeasti, minkä lisäksi ne ovat helppohoitoiset. Oviasennuksen jälkeisen tarkastuksen perusteella tarvittiin vielä pieniä tarkennuksia, jotka nekin sujuivat näppärästi. Champion Doorilla on alueella oma huolto-organisaatio, joka pääsee tarvittaessa nopeasti paikalle.

Kuvateksti:
Hartman Raudan Espoon jakeluvarastolla NK1 Single-ovet toimivat sekä sääsuojana että katoksen yhtenä seinänä.

Lisätietoa NK1 Single-ovista

Katso lisää referenssejä

Referenssihankkeet Champion Door Oy

Kotikortteli Kalasatama

Kotikortteli Kalasatama

Uudisrakennus | Helsinki

Vanhalle satama-alueelle, Itäväylän kupeeseen Helsingin Kalasatamaan on valmi...

OP Vallila

OP Vallila

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Siinä se nyt on koko komeudessaan, valmiina ja viimeisteltynä. Vaikka OP Ryhm...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän