Hallins Newton nostovaunut – tehokkuutta ja ergonomiaa

Päivämäärä: 4.1.2019

Tehokasta tavaroiden nostoa ja kuljettamista toimistoissa, tehtaissa, sairaaloissa, tavarataloissa, kaupoissa, varastoissa ja kouluissa. Hallins Newton on täydellinen yhdistelmä ergonomiaa, turvallisuutta ja toiminnallista muotoilua. Nostomekanismi ja kaapelit on suojattu koteloimalla ne vaunun runkoon. Tuote on varusteltu on–off-painikkeella, akun ilmaisimella ja akkulaturilla. Muotoilun pyöreä viimeistely ja laadukkaat materiaalit tekevät Newtonista monipuolisen nostolaitteen, jonka säätö halutulle korkeudelle käy vaivattomasti. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut nostimet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä vaativimmissakin olosuhteissa. Osta Newton 70 ja Newton 100 verkkokaupasta!


Kopal Keittiöt Oy toimittaa keittiölaitteet suurkeittiöihin ja ravintoloihin kautta maan. Tuotevalikoimastamme löydät kaikki nykyaikaisessa ammattikeittiössä tarvittavat laitteet ruoan esikäsittelyyn, valmistukseen, säilytykseen ja jakeluun sekä astianpesuun. Laitetoimituksen jälkeen kokonaisvaltainen palvelumme kattaa huollon, korjauspalvelut ja varaosat.

Kopal Keittiöt Oyhttps://www.kopal.fi/
Verkkokauppa – http://www.kopalkeittiot.fi/
p. 09 757 0600
[email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän