Glamox C35-R – matala muotoilu, kätevä valinta

Glamox C35-R on LED-modulivalaisin, jonka suunnittelussa on kiinnitetty huomiota yksinkertaisuuteen. Matalan runkonsa ansiosta se soveltuu erinomaisesti tiloihin, joissa alakatossa on rajoitetusti tilaa. Lisävarusteilla valaisin voidaan ripustaa tai asentaa pinta-asenteisesti, joten samaa valaisinta voidaan käyttää eri asennustavoilla.

Matala runko 
Glamox C35-R -valaisin on ainoastaan 16mm korkea. Tämän ansiosta valaisin soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa on rajoitetusti tilaa alakatossa. 

Useita asennustapoja
Tämä upotettava modulivalaisin on saatavana kahdessa koossa: 600 x 600 mm tai 300 x 1200 mm. Glamox C35-R -valaisimeen on saatavana lisävarusteet ripustusasennukseen tai pinta-asennukseen, joten samaa valaisinta voidaan käyttää eri asennustavoilla. Ohuella alumiinirungolla varustettu C35 -valaisin on helppo asentaa sellaisenaan T-listan päälle tai kehyksen avulla kipsilevykattoon.

Häikäisysuojaus 
Glamox C35-R -valaisin on saatavana kahdella eri optiikalla; mikroprismahäikäisysuojalla (MP) tai opaalihäikäisysuojalla (OP), jolloin saavutetaan UGR19 (MP) tai URG22 (OP).

Sovellusalueet
Matalan runkonsa ansiosta C35-valaisin soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa on rajoitetusti tilaa alakatossa. Valaisin soveltuu hyvin kaikkiin julkisiin tiloihin, kuten käytäville ja avotoimistoihin.

Lue lisää tuotteesta osoitteessa: www.glamox.fi

Tai ota yhteyttä:

Glamox Oy

Tekninen johtaja Juha Rajala
s-posti: juha.rajala@glamox.com
puh. 010 841 0449

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...