Glamox A90-P

Päivämäärä: 8.4.2016

Sisustuksellinen ja kestävä LED-riippuvalaisinuutuus Glamoxilta

Glamox Luxo Lighting tuo markkinoille LED-riippuvalaisimen A90-P, jonka muotoilu täyttää niin teollisuusvalaisimen kuin arkkitehtien ja valaistussuunnittelijoiden asettamat esteettisyyden ja toiminnallisuuden korkeat vaatimukset.

A90-P1 on suunniteltu yleisvalaisimeksi esim. sisäänkäynti- ja vastaanottoauloihin sekä ruokasaleihin. A90-P2 sopii erityisen hyvin tuotantotilojen, varastojen, korkeiden hallien ja atrium-tilojen valaistusratkaisuksi, jopa 10-12 metriä korkeisiin asennuskorkeuksiin. Glamox A90-P on suunniteltu keskittyen energiatehokkuuteen ja pitkään elinikään – yksityiskohdissa on otettu kaikki huomioon.

Valaisinsarja on yhdistelmä alykkäitä ratkaisuja, erittäin kestäviä materiaaleja ja viehättävää muotoilua. Tuote on selkeälinjainen ja funktionaalinen ja se soveltuu laaja-alaisesti lukuisiin eri käyttötarkoituksiin. Edistyksellinen heijastintekniikka ja tehokas optiikka merkitsevät myös erinmaista energian käytön hyötysuhdetta. Tämä uutuusvalaisin säästää energiaa ja vähentää käytön aikaisia kuluja.

Glamox A90-P on saatavana kahdessa eri koossa, neljällä eri optiikalla ja kuudella eri teholla. Valotekniikka sijaitsee valaisimen alaosassa. Teräksinen varjostinosa kätkee tekniset komponentit ja sulautuu luontevasti valaisimen yläosaan. Saatavana on myös polykarbonaattivarjostin pystysuoraa valaistusta tai sisustuksellisempaa asennusta varten. A90-P toimitetaan ripustusratkaisulla, jota voidaan käyttää myös viistokattoratkaisuissa.

Glamox A90-P helpottaa valaistussunnittelijan työtä luoda miellyttäviä valaistusympäristöjä. Valittavana on runsas lukumäärä eri optiikoita, kaksi eri kokoa, eri valonjakoja, eri materiaaleja sekä erilaisia tehovaihtoehtoja. Valaisimen lukuisat yksityiskohdat ovat paitsi käytännöllisiä myös miellyttäviä katsella.

Lisätietoja tuotteesta:
Glamox Luxo Lighting Oy
Juha Rajala, tekninen päällikkö
Gsm 045 892 2557
S-posti juha.rajala@glamoxluxo.com
www.glamoxluxo.fi

Referenssihankkeet Glamox Oy

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uudisrakennus | Äänekoski | 27,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa terveyskeskukset, joka koostuu rake...

Ounasrinteen monitoimitalo

Ounasrinteen monitoimitalo

Uudisrakennus | Rovaniemi | 15,30 milj €

Monitoimitalo rakennettiin varsin kiireisellä aikataululla, puolessatoista vu...

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Laajennus | Espoo | 49,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa sairaalat, paikkakunnalla Espoo. 5 kerr...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän