Geggus EMS – Alumiiniprofiilimatto

Päivämäärä: 11.10.2011

Laaja tuotevalikoimamme on nyt laajentunut entisestään laadukkailla Saksalaisen Geggus EMS valmistamilla alumiiniprofiilimatoilla.

Geggus matot tarjoavat erinomaiset räätälöintimahdollisuudet, jotka vastaavat vaativimpienkin kohteiden ja asiakkaiden tarpeita. Mattoon on valittavissa erilaisia alumiiniprofiileja, joihin voidaan valita erilaisia pintamateriaaleja kohteen vaatimusten mukaan.

Erilaisia pintamateriaaleja ovat esimerkiksi: harja-, kumi- ja nukkaelementit, useilla erilaisilla värivaihtoehdoilla. Geggus matot tehdään aina mittatilaustyönä, kohteen vaatimusten mukaisesti.

Maton erilaisista pintamateriaaleista löytyy ratkaisut niin sisä- kuin ulkoalueen matoitukseen. Alumiiniprofiilimatto soveltuu erityisesti sisäänkäynteihin, joissa vaaditaan erityistä edustavuutta.

Referenssi kohteenamme Geggus alumiiniprofiilimatolle on Helsingin Musiikkitalo, minkä kaikille sisäänkäynneille on asennettu yhteensä yli 100 neliötä alumiiniprofiilimattoja.

Englanninkielinen esite ladattavissa seuraavasta linkistä: GeggusEsite.pdf

Markkinoiden laadukkain alumiiniprofiilimatto aina kilpailukykyiseen hintaan!

Lisätietoja KT-Kiinteistötarvike Oy - Ari-Matting Systems puh. 03 751 0016 tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän