• Fysiolinelta taloyhtiöiden kuntosaliratkaisut
  • Fysiolinelta taloyhtiöiden kuntosaliratkaisut

Fysiolinelta taloyhtiöiden kuntosaliratkaisut

Oma kuntosali on panostus asukkaiden hyvinvointiin. Harjoittelu omassa kuntosalissa on vaivatonta eikä aikaa kulu turhaan matkustamiseen. 

Fysioline tarjoaa taloyhtiöille tasokkaita kuntosaliratkaisuja, jotka ovat helposti räätälöitävissä toiveiden ja mm. tilan koon mukaan. Kokonaisuudet ovat liikunta-alan asiantuntijoiden suunnitelmia ja niihin kuuluvat erittäin laadukkaiden ja kestävien kuntosalivälineiden lisäksi myös tilan lattiamateriaali, laitteiden toimitus ja asennus sekä määräaikaishuollot. Kaupalliseen kuntosalikäyttöön suunnitellut laitteet ovat kestäviä ja oikein huollettuna niiden elinkaari on pitkä. Kokonaisuuden voi hankkia joko kertainvestointina tai joustavalla leasing-rahoituksella, jonka avulla kiinteät kuukausikulut on helppo jyvittää asukkaiden vastikkeisiin. Korkeatasoinen, ylellinen kuntosali lisää asuntojen houkuttelevuutta ja vaikuttaa luonnollisesti myös asuntojen hintatasoon.

Taloyhtiökuntosalikonseptin edut:
- Hyvin suunniteltu, turvallinen ja toimiva kokonaisuus sopii kaikille käyttäjille
- Kiinteä hinnoittelu helpottaa investointipäätöksen tekoa ja kustannusten jyvittämistä vastikkeisiin
- Parantaa asunto-osakeyhtiön houkuttelevuutta

Lue lisää taloyhtiökuntosaleista: https://www.fysioline.fi/collections/kuntosali-taloyhtion-tiloihin

Lisätietoja:

Anssi Rantanen
Myyntipäällikkö (yritys-, hotelli ja As Oy -kuntosali)
0440474506
anssi.rantanen@fysioline.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...