Funktionaaliset Drytech-tuotteet ratkaisevat monta ongelmaa

Päivämäärä: 5.4.2016

Funktionaalisten Drytech-tuotteiden toiminta perustuu ainutlaatuiseen mikrohuokosteknologiaan. Ne tarjoavat tehokkaita ratkaisuja kosteus-, home-, melu- ja asbestihaittojen torjuntaan.

Keskeistä Drytech-tuotteiden toiminnassa ovat mikrohuokosissa tapahtuvat fysikaaliset prosessit kuten veden imeytyminen ja haihtuminen. Mikrohuokoinen rakenne rikkoo nestepisaran pintajännityksen, jolloin vesi imeytyy suurelle alalle huokoista pinnoitetta. Pinnoite kuivuu ja luovuttaa kosteuden käyttötilan kuivuessa. Toimivuuden kannalta on oleellista, että tila, jossa tuotteita on käytetty, tuulettuu ja kuivuu ja kosteus pääsee haihtumaan pinnoitteesta.

Tuotteet ovat vesiohenteisia ja myös helppokäyttöisiä verrattuna rakenteellisten muutosten tekemiseen. Ne täyttävät EU:n työsuojelumääräykset, ja niistä on pitkäaikaisia kokemuksia Pohjoismaissa ja Saksassa.

GrafoTherm estää kondenssia

BioRid suojaa homeelta

Acoustics vaimentaa melua

AsbestGuard asbestin eristämiseen

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän